BazEkon - Biblioteka Główna Uniwersytetu Ekonomicznego w Krakowie

BazEkon home page

Meny główne

Autor
Szymański Władysław
Tytuł
The impact of system changes in the economy on the food sector
Źródło
Prace i Materiały Instytutu Rozwoju Gospodarczego / Szkoła Główna Planowania i Statystyki, 1990, nr 25, s. 9-20
Papers and Publications the Institute of Economic Development / Main School of Planning and Statistics (SGPiS)
Tytuł własny numeru
The free market economy and nutrion
Słowa kluczowe
Przemysł spożywczy, Gospodarka narodowa, Innowacje
Food industry, National economy, Innovations
Uwagi
summ.
Abstrakt
To eliminate hollow currency and curb effective demand, in order to create a reserve productive capacity assuring the surplus go global supply over global demand, is the principal aim of the whole economy. It the drive for innovation. With the existing structure and the production machine and the price and wages relations, lifting price controls throughout the economy was bound to run into, a demand barrier in the food sector. (fragment of text)
Dostępne w
Biblioteka Główna Uniwersytetu Ekonomicznego w Krakowie
Biblioteka Szkoły Głównej Handlowej
Biblioteka Główna Uniwersytetu Ekonomicznego w Katowicach
Cytowane przez
Pokaż
ISSN
0866-9503
Język
eng
Udostępnij na Facebooku Udostępnij na Twitterze Udostępnij na Google+ Udostępnij na Pinterest Udostępnij na LinkedIn Wyślij znajomemu