BazEkon - Biblioteka Główna Uniwersytetu Ekonomicznego w Krakowie

BazEkon home page

Meny główne

Autor
Dyka Sławomir
Tytuł
The changes in food trade (The free market and demonopolization of food trade)
Źródło
Prace i Materiały Instytutu Rozwoju Gospodarczego / Szkoła Główna Planowania i Statystyki, 1990, nr 25, s. 20-31
Papers and Publications the Institute of Economic Development / Main School of Planning and Statistics (SGPiS)
Tytuł własny numeru
The free market economy and nutrion
Słowa kluczowe
Obrót żywnością, Handel artykułami spożywczymi, Reformy gospodarcze, Produkt krajowy brutto (PKB)
Food sale, Foodstuffs trade, Economic reforms, Gross domestic product (GDP)
Uwagi
summ.
Abstrakt
In both teh 1982 blueprint for the economic reform, and the 1990 vivions of a new social and economic order, the free market mechanism is to the general system of allocation in the sphere of GNP generation and distribution. The 1982 concept has a variety of reasons failed to become reality, the new economic order, however toward becoming an expression of the currency-and-goods relationships between all the economic subjects. (fragment of text)
Dostępne w
Biblioteka Główna Uniwersytetu Ekonomicznego w Krakowie
Biblioteka Szkoły Głównej Handlowej
Biblioteka Główna Uniwersytetu Ekonomicznego w Katowicach
Cytowane przez
Pokaż
ISSN
0866-9503
Język
eng
Udostępnij na Facebooku Udostępnij na Twitterze Udostępnij na Google+ Udostępnij na Pinterest Udostępnij na LinkedIn Wyślij znajomemu