BazEkon - Biblioteka Główna Uniwersytetu Ekonomicznego w Krakowie

BazEkon home page

Meny główne

Autor
Rochna Stanisław
Tytuł
The food sector in a free market economy
Źródło
Prace i Materiały Instytutu Rozwoju Gospodarczego / Szkoła Główna Planowania i Statystyki, 1990, nr 25, s. 32-45
Papers and Publications the Institute of Economic Development / Main School of Planning and Statistics (SGPiS)
Tytuł własny numeru
The free market economy and nutrion
Słowa kluczowe
Przemysł spożywczy, Restrukturyzacja gospodarki, Systemy zarządzania przedsiębiorstwem, Produkcja żywności, Gospodarka rynkowa
Food industry, Economic restructuring, Enterprise management systems, Food production, Market economy
Uwagi
summ.
Abstrakt
The current changes in the operation of the Polish economy have set the direction for change throughout the food sector. A command-and-quota system is being replaced by economic measures and legal restructuring to pave the way for the free market. As the process gains momentum, it becomes necessary to improve management systems to assure the desired and adequate production of food. (fragment of text)
Dostępne w
Biblioteka Główna Uniwersytetu Ekonomicznego w Krakowie
Biblioteka Szkoły Głównej Handlowej w Warszawie
Biblioteka Główna Uniwersytetu Ekonomicznego w Katowicach
Cytowane przez
Pokaż
ISSN
0866-9503
Język
eng
Udostępnij na Facebooku Udostępnij na Twitterze Udostępnij na Google+ Udostępnij na Pinterest Udostępnij na LinkedIn Wyślij znajomemu