BazEkon - Biblioteka Główna Uniwersytetu Ekonomicznego w Krakowie

BazEkon home page

Meny główne

Autor
Małysz Jerzy
Tytuł
Food security
Źródło
Prace i Materiały Instytutu Rozwoju Gospodarczego / Szkoła Główna Planowania i Statystyki, 1990, nr 25, s. 53-62
Papers and Publications the Institute of Economic Development / Main School of Planning and Statistics (SGPiS)
Tytuł własny numeru
The free market economy and nutrion
Słowa kluczowe
Bezpieczeństwo żywnościowe, Potrzeby człowieka, Produkty żywnościowe
Food security, Human needs, Food products
Uwagi
summ.
Abstrakt
The human being has a variety of needs which psychologists call strains. They motivate to actions aimed at reducing unpleasant states, thereby satisfying needs. Among the needs of physiology, food is the most important. The satisfaction of this need not only reduces the strain caused by the sensation of hunger. The provision of a necessary amount of food to human organism supplies above all an adequate level of life energy and has the following impact. (fragment of text)
Dostępne w
Biblioteka Główna Uniwersytetu Ekonomicznego w Krakowie
Biblioteka Szkoły Głównej Handlowej w Warszawie
Biblioteka Główna Uniwersytetu Ekonomicznego w Katowicach
Cytowane przez
Pokaż
ISSN
0866-9503
Język
eng
Udostępnij na Facebooku Udostępnij na Twitterze Udostępnij na Google+ Udostępnij na Pinterest Udostępnij na LinkedIn Wyślij znajomemu