BazEkon - Biblioteka Główna Uniwersytetu Ekonomicznego w Krakowie

BazEkon home page

Meny główne

Autor
Janicki Andrzej (Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie)
Tytuł
Recenzja monografii naukowej pt. Meat Quality - Genetic and Environmental Factors
Źródło
Nauki Inżynierskie i Technologie / Uniwersytet Ekonomiczny we Wrocławiu, 2016, nr 1 (20), s. 66-67, bibliogr. poz.
Engineering Sciences and Technologies / Uniwersytet Ekonomiczny we Wrocławiu
Abstrakt
W październiku 2015 roku ukazała się monografia naukowa pod redakcją prof. dra hab. Wiesława Przybylskiego i prof. Davida Hopkinsa zatytułowana: Meat Quality - Genetic and Environmental Factors wydana przez wydawnictwo CRC Press Taylor & Francis Group. Książka liczy 472 strony i składa się z 15 rozdziałów. Monografia podsumowuje dotychczasowy światowy dorobek naukowy w zakresie genetycznych i środowiskowych czynników wpływających na jakość mięsa zwierząt rzeźnych.(fragment tekstu)
Dostępne w
Biblioteka Główna Uniwersytetu Ekonomicznego w Krakowie
Biblioteka Główna Uniwersytetu Ekonomicznego w Poznaniu
Biblioteka Główna Uniwersytetu Ekonomicznego we Wrocławiu
Pełny tekst
Pokaż
Cytowane przez
Pokaż
ISSN
2080-5985
Język
pol
URI / DOI
http://dx.doi.org/10.15611/nit.2016.1.06
Udostępnij na Facebooku Udostępnij na Twitterze Udostępnij na Google+ Udostępnij na Pinterest Udostępnij na LinkedIn Wyślij znajomemu