BazEkon - Biblioteka Główna Uniwersytetu Ekonomicznego w Krakowie

BazEkon home page

Meny główne

Autor
Zaremba Aneta (Zachodniopomorski Uniwersytet Technologiczny w Szczecinie), Kicka Elżbieta (Wyższa Szkoła Bankowa w Poznaniu)
Tytuł
Podstawowe kompetencje skutecznego doradcy rynku nieruchomości
The Basic Competencies of an Effective Real Estate Advisor
Źródło
Studia Zarządzania i Finansów Wyższej Szkoły Bankowej w Poznaniu, 2016, nr 10, s. 61-69, bibliogr. 4 poz.
Studies in Management and Finance by the Poznan School of Banking
Tytuł własny numeru
Kreatywność i innowacyjność w zarządzaniu - egzemplifikacje teoretyczne i empiryczne
Słowa kluczowe
Kompetencje, Doradca, Rynek nieruchomości
Competences, Consultant, Real estate market
Uwagi
streszcz., summ.
Abstrakt
W artykule przedstawiono podstawowe informacje na temat doradztwa na rynku nieruchomości, wskazano zadania i główne kompetencje osoby udzielającej porad, a także dokonano przeglądu podstawowych narzędzi i metod oddziaływania. (abstrakt oryginalny)

The following article presents basic information about Real Estate Advisors, defines the tasks and competencies of an agricultural advisor, and provides a review of elementary tools and methods used. (original abstract)
Pełny tekst
Pokaż
Bibliografia
Pokaż
  1. Foryś I., 2008, Doradztwo na rynku nieruchomości, Warszawa: PFRN.
  2. Jakiel A., 2008, w: Encyklopedia wiedzy o nieruchomościach, Warszawa - Kraków: EIN EPI.
  3. Sędek Sz., 2002, Doradca rynku nieruchomości - nowa jakość, Nieruchomości, 7, 41-42.
  4. Shlaes J., 2000, Tajemnice kuchni doradcy rynku nieruchomości, Gdynia: PFRN.
Cytowane przez
Pokaż
ISSN
2084-0152
Język
pol
Udostępnij na Facebooku Udostępnij na Twitterze Udostępnij na Google+ Udostępnij na Pinterest Udostępnij na LinkedIn Wyślij znajomemu