BazEkon - Biblioteka Główna Uniwersytetu Ekonomicznego w Krakowie

BazEkon home page

Meny główne

Autor
Maškìna Lûdmila (Hmelʹnicʹka gumanìtarno-pedagogìčna akademìâ)
Tytuł
Teoretiko-upravlìnsʹkì aspekti vikoristannâ ìnnovacìjnih tehnologìj v osvìtnìj sistemì viŝih navčalʹnih zakladìv
Theoretical and Managerial Aspects of Using Innovational Technologies in the Educational System of Higher Educational Establishments
Źródło
Studia Zarządzania i Finansów Wyższej Szkoły Bankowej w Poznaniu, 2016, nr 10, s. 153-160, bibliogr. 6 poz.
Studies in Management and Finance by the Poznan School of Banking
Tytuł własny numeru
Kreatywność i innowacyjność w zarządzaniu - egzemplifikacje teoretyczne i empiryczne
Słowa kluczowe
Szkolnictwo wyższe, System edukacji, Innowacje
Higher education, Educational system, Innovations
Uwagi
res., summ.
Abstrakt
Theoretical and methodological aspects of the usage of innovative technologies in the educational system of higher educational establishments are presented in this article. The types of technologies are highlighted and their description is given. In particular, the essence of such technologies in higher education is revealed to be: problem teaching, module teaching, contextual and game teaching. The ways of managing the above mentioned technologies has been studied in this paper. (original abstract)
Pełny tekst
Pokaż
Bibliografia
Pokaż
  1. Вербицкий А.А., 1991, Активное обучение в высшей школе: контекстный подход, Москва: Высшая школа.
  2. Вітвіцька С.С., 2003, Основи педагогіки вищої школи, Київ: Центр навчальної літератури.
  3. Дичківська І.М., 2004, Інноваційні педагогічні технології, Київ: Академвидав.
  4. Фіцула М.М., 2006, Педагогіка вищої школи, Київ: Академвидав.
  5. Чернилевский В.Д., 2002, Дидактические технологии в высшей школе, Москва: ЮНИТИДА НА.
  6. Сластенин В.А. (ред.), 2006, Педагогика профессионального образования, Москва: Академия.
Cytowane przez
Pokaż
ISSN
2084-0152
Język
ukr
Udostępnij na Facebooku Udostępnij na Twitterze Udostępnij na Google+ Udostępnij na Pinterest Udostępnij na LinkedIn Wyślij znajomemu