BazEkon - Biblioteka Główna Uniwersytetu Ekonomicznego w Krakowie

BazEkon home page

Meny główne

Autor
Dowgiałło Andrzej (Morski Instytut Rybacki - Państwowy Instytut Badawczy), Kosmowski Mariusz (Morski Instytut Rybacki - Państwowy Instytut Badawczy)
Tytuł
Mechaniczne odłuszczanie ryb Część 2
Mechanical Fish Degreasing Part 2
Źródło
Inżynieria Przetwórstwa Spożywczego, 2017, vol. 2(22), s. 12-16, rys.
Polish Journal of Food Engineering
Słowa kluczowe
Przetwórstwo rybne, Technologia produkcji żywności, Maszyny i urządzenia
Fish processing, Food production technology, Machinery and equipment
Uwagi
streszcz., summ.
Abstrakt
W artykule przedstawiono wyniki prac koncepcyjnych i badań modelowych, których wyniki pozwoliły na zaprojektowanie i wykonanie uniwersalnej odłuszczarki ryb. (abstrakt oryginalny)

The paper presents the results of conceptual work and model research which results allowed to design a prototype of universal fish degreasing machine. (original abstract)
Pełny tekst
Pokaż
Cytowane przez
Pokaż
ISSN
2084-9494
Język
pol
Udostępnij na Facebooku Udostępnij na Twitterze Udostępnij na Google+ Udostępnij na Pinterest Udostępnij na LinkedIn Wyślij znajomemu