BazEkon - Biblioteka Główna Uniwersytetu Ekonomicznego w Krakowie

BazEkon home page

Meny główne

Autor
Morkis Grażyna
Tytuł
Nowoczesne systemy zarządzania jakością w polskim przemysle spożywczym
Modern Quality Management Systems in Polish Food Industry
Źródło
Roczniki Naukowe Stowarzyszenia Ekonomistów Rolnictwa i Agrobiznesu, 2003, T. 5, z. 2, s. 143-146
Słowa kluczowe
Zarządzanie jakością, Przemysł spożywczy, Jakość produktów żywnościowych
Quality management, Food industry, Quality of food products
Uwagi
streszcz., summ.
Abstrakt
Przedstawiono przegląd systemów zarządzania jakością oraz zakres stosowania tych systemów w przedsiębiorstwach przemysłu spożywczego. (oryg. streszcz.)

Review of the quality management systems and range of usage of these systems m companies within food industry. (original abstract)
Dostępne w
Biblioteka Główna Uniwersytetu Ekonomicznego w Krakowie
Biblioteka SGH im. Profesora Andrzeja Grodka
Biblioteka Główna Uniwersytetu Ekonomicznego w Poznaniu
Cytowane przez
Pokaż
ISSN
1508-3535
Język
pol
Udostępnij na Facebooku Udostępnij na Twitterze Udostępnij na Google+ Udostępnij na Pinterest Udostępnij na LinkedIn Wyślij znajomemu