- Autor
- Sznajder Michał, Przywecka Beata
- Tytuł
- Miejsca spożywania posiłków
Places of Meals Consumption - Źródło
- Roczniki Naukowe Stowarzyszenia Ekonomistów Rolnictwa i Agrobiznesu, 2003, T. 5, z. 3, s. 150-155
- Słowa kluczowe
- Żywienie zbiorowe, Model żywienia, Struktura konsumpcji żywności, Konsumpcja żywności, Odżywianie się Polaków
Collective feeding, Feeding model, Structure of food consumption, Food consumption, Eating habits of Polish people - Uwagi
- streszcz., summ.
- Abstrakt
- Przedstawiono wyniki badań dotyczące częstotliwości spożywania posiłków w kluczowych miejscach: w domach, restauracjach, barach mlecznych, punktach szybkiej żywności, w zależności od czynników demograficznych, czynnika ekonomicznego i społeczno-ekonomicznego.
The elaboration contains analysis of research results frequency of meals in a home, a restaurant, a self-service restaurant serving cheap meals, a fast food. 1663 people in Poland included in the research. (original abstract) - Dostępne w
- Biblioteka Główna Uniwersytetu Ekonomicznego w Krakowie
Biblioteka SGH im. Profesora Andrzeja Grodka
Biblioteka Główna Uniwersytetu Ekonomicznego w Poznaniu - Cytowane przez
- ISSN
- 1508-3535
- Język
- pol