BazEkon - Biblioteka Główna Uniwersytetu Ekonomicznego w Krakowie

BazEkon home page

Meny główne

Tytuł
Wakacje, ach te wakacje! - czyli jak okres wakacyjny wpływa na branżę spożywczą
Źródło
Nasz Rynek Kapitałowy, 2006, nr 7-8, s. 59-61
Słowa kluczowe
Przemysł spożywczy, Kondycja przedsiębiorstwa, Przedsiębiorstwo rolno-spożywcze, Koniunktura gospodarcza, Przemysł winiarski, Przemysł spirytusowy, Przemysł mięsny
Food industry, Enterprises condition, Agri-food company, Business trends, Wine industry, Distilling industry, Meat industry
Abstrakt
Branża spożywcza obejmuje swoim zasięgiem grupę mniejszych segmentów. Należy do niej m.in. sektor skrobiowy, mięsny, rybny, winiarski i spirytusowy. Reprezentanci tych sektorów przedstawili w artykule zauważalny i pozytywny wpływ okresu wakacyjno-urlopowego na ożywienie w poszczególnych gałęziach tego przemysłu na przestrzeni lata 2006 r.
Dostępne w
Biblioteka Główna Uniwersytetu Ekonomicznego w Krakowie
Biblioteka Szkoły Głównej Handlowej w Warszawie
Biblioteka Główna Uniwersytetu Ekonomicznego w Poznaniu
Biblioteka Główna Uniwersytetu Ekonomicznego we Wrocławiu
Cytowane przez
Pokaż
ISSN
1508-9711
Język
pol
Udostępnij na Facebooku Udostępnij na Twitterze Udostępnij na Google+ Udostępnij na Pinterest Udostępnij na LinkedIn Wyślij znajomemu