BazEkon - Biblioteka Główna Uniwersytetu Ekonomicznego w Krakowie

BazEkon home page

Meny główne

Wszystkie wyniki spośród 12 dla zapytania:
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2004, R. 11, nr 1 (38) posortowane wg spisu treści
1
Grajek Włodzimierz
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2004, R. 11, nr 1 (38), s. 3-11
2
Leszczyńska Teresa, Pisulewski Paweł M.
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2004, R. 11, nr 1 (38), s. 12-24
3
Mleko Stanisław
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2004, R. 11, nr 1 (38), s. 25-33
4
Mleko Stanisław
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2004, R. 11, nr 1 (38), s. 34-40
5
Gambuś Halina, Ziobro Rafał, Jankowski Tomasz, Gumul Dorota, Pałasiński Mieczysław
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2004, R. 11, nr 1 (38), s. 41-54
6
Kita Agnieszka, Lisińska Grażyna
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2004, R. 11, nr 1 (38), s. 55-64
7
Korus Jarosław, Achremowicz Bohdan
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2004, R. 11, nr 1 (38), s. 65-73
8
Żmijewski Mirosław
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2004, R. 11, nr 1 (38), s. 74-83
9
Krasnowska Grażyna
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2004, R. 11, nr 1 (38), s. 84-93
10
Krasnowska Grażyna
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2004, R. 11, nr 1 (38), s. 94-104
11
Szmańko Tadeusz, Duda Zbigniew, Szczepański Jarosław
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2004, R. 11, nr 1 (38), s. 105-119
12
Makała Halina, Olkiewicz Michał
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2004, R. 11, nr 1 (38), s. 120-133