BazEkon - Biblioteka Główna Uniwersytetu Ekonomicznego w Krakowie

BazEkon home page

Meny główne

Wszystkie wyniki spośród 11 dla zapytania:
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2004, R. 11, nr 2 (39) posortowane wg spisu treści
1
Fik Mirosław
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2004, R. 11, nr 2 (39), s. 5-22
2
Krasnowska Grażyna, Dworecka Ewa
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2004, R. 11, nr 2 (39), s. 23-31
3
Danyluk Bożena, Medyński Arkadiusz, Pospiech Edward, Łyczyński Andrzej, Grześ Bożena
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2004, R. 11, nr 2 (39), s. 32-45
4
Szmańko Tadeusz, Duda Zbigniew, Szczepański Jarosław, Dworecka Ewa
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2004, R. 11, nr 2 (39), s. 46-58
5
Pawłowicz Roman, Drozdowski Bronisław
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2004, R. 11, nr 2 (39), s. 59-68
6
Pawłowicz Roman
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2004, R. 11, nr 2 (39), s. 69-80
7
Ziarno Małgorzata, Semeniuk Ewa, Kycia Katarzyna
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2004, R. 11, nr 2 (39), s. 81-91
8
Giryn Hanna, Szteke Barbara, Szymczyk Krystyna
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2004, R. 11, nr 2 (39), s. 91-107
9
Gajewski Marek, Radzanowska Jadwiga
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2004, R. 11, nr 2 (39), s. 108-120
10
Regiec Piotr
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2004, R. 11, nr 2 (39), s. 121-133
11
Sadłoń Tomasz, Piekarczyk Krzysztof
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2004, R. 11, nr 2 (39), s. 134-140