Wszystkie wyniki spośród 11 dla zapytania:
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2004, R. 11, nr 2 (39) posortowane wg spisu treści
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2004, R. 11, nr 2 (39) posortowane wg spisu treści
1
|
Fik Mirosław
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2004, R. 11, nr 2 (39), s. 5-22
|
2
|
Krasnowska Grażyna, Dworecka Ewa
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2004, R. 11, nr 2 (39), s. 23-31
|
3
|
Danyluk Bożena, Medyński Arkadiusz, Pospiech Edward, Łyczyński Andrzej, Grześ Bożena
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2004, R. 11, nr 2 (39), s. 32-45
|
4
|
Szmańko Tadeusz, Duda Zbigniew, Szczepański Jarosław, Dworecka Ewa
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2004, R. 11, nr 2 (39), s. 46-58
|
5
|
Pawłowicz Roman, Drozdowski Bronisław
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2004, R. 11, nr 2 (39), s. 59-68
|
6
|
Pawłowicz Roman
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2004, R. 11, nr 2 (39), s. 69-80
|
7
|
Ziarno Małgorzata, Semeniuk Ewa, Kycia Katarzyna
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2004, R. 11, nr 2 (39), s. 81-91
|
8
|
Giryn Hanna, Szteke Barbara, Szymczyk Krystyna
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2004, R. 11, nr 2 (39), s. 91-107
|
9
|
Gajewski Marek, Radzanowska Jadwiga
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2004, R. 11, nr 2 (39), s. 108-120
|
10
|
Regiec Piotr
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2004, R. 11, nr 2 (39), s. 121-133
|
11
|
Sadłoń Tomasz, Piekarczyk Krzysztof
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2004, R. 11, nr 2 (39), s. 134-140
|