BazEkon - Biblioteka Główna Uniwersytetu Ekonomicznego w Krakowie

BazEkon home page

Meny główne

Wszystkie wyniki spośród 12 dla zapytania:
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2004, R. 11, nr 3 (40) posortowane wg spisu treści
1
Połom Agnieszka, Baryłko-Pikielna Nina
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2004, R. 11, nr 3 (40), s. 7-23
2
Winiarski Rafał, Wajda Stanisław, Borzuta Karol
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2004, R. 11, nr 3 (40), s. 24-31
3
Konieczny Piotr, Kowalski Ryszard, Pyrcz Jan
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2004, R. 11, nr 3 (40), s. 32-39
4
Ratajczak Przemysław, Białas Wojciech, Dembczyński Radosław, Grajek Włodzimierz, Jankowski Tomasz
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2004, R. 11, nr 3 (40), s. 40-52
5
Demczuk Anna, Bednarski Włodzimierz, Kowalewska-Piontas Jadwiga, Górska Justyna
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2004, R. 11, nr 3 (40), s. 53-62
6
Kudełka Wanda, Marzec Małgorzata
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2004, R. 11, nr 3 (40), s. 63-76
7
Wojtyś Agnieszka, Jankowski Tomasz
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2004, R. 11, nr 3 (40), s. 77-86
8
Baraniak Barbara, Niezabitowska Małgorzata, Porzucek Helena
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2004, R. 11, nr 3 (40), s. 87-97
9
Fik Mirosław, Zawiślak Agnieszka
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2004, R. 11, nr 3 (40), s. 98-105
10
Pęksa Anna, Kita Agnieszka, Zięba Tomasz
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2004, R. 11, nr 3 (40), s. 106-113
11
Wiekiera Agniszka
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2004, R. 11, nr 3 (40), s. 114-124
12
Jurikova Jana, Kalacova Marie, Grametbauer Petr
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2004, R. 11, nr 3 (40), s. 125-128