Wszystkie wyniki spośród 12 dla zapytania:
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2004, R. 11, nr 3 (40) posortowane wg spisu treści
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2004, R. 11, nr 3 (40) posortowane wg spisu treści
1
|
Połom Agnieszka, Baryłko-Pikielna Nina
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2004, R. 11, nr 3 (40), s. 7-23
|
2
|
Winiarski Rafał, Wajda Stanisław, Borzuta Karol
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2004, R. 11, nr 3 (40), s. 24-31
|
3
|
Konieczny Piotr, Kowalski Ryszard, Pyrcz Jan
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2004, R. 11, nr 3 (40), s. 32-39
|
4
|
Ratajczak Przemysław, Białas Wojciech, Dembczyński Radosław, Grajek Włodzimierz, Jankowski Tomasz
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2004, R. 11, nr 3 (40), s. 40-52
|
5
|
Demczuk Anna, Bednarski Włodzimierz, Kowalewska-Piontas Jadwiga, Górska Justyna
Wzbogacanie w oligosacharydy odcieków po ultrafiltracji mleka i ich zastosowanie w produkcji jogurtu
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2004, R. 11, nr 3 (40), s. 53-62
|
6
|
Kudełka Wanda, Marzec Małgorzata
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2004, R. 11, nr 3 (40), s. 63-76
|
7
|
Wojtyś Agnieszka, Jankowski Tomasz
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2004, R. 11, nr 3 (40), s. 77-86
|
8
|
Baraniak Barbara, Niezabitowska Małgorzata, Porzucek Helena
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2004, R. 11, nr 3 (40), s. 87-97
|
9
|
Fik Mirosław, Zawiślak Agnieszka
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2004, R. 11, nr 3 (40), s. 98-105
|
10
|
Pęksa Anna, Kita Agnieszka, Zięba Tomasz
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2004, R. 11, nr 3 (40), s. 106-113
|
11
|
Wiekiera Agniszka
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2004, R. 11, nr 3 (40), s. 114-124
|
12
|
Jurikova Jana, Kalacova Marie, Grametbauer Petr
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2004, R. 11, nr 3 (40), s. 125-128
|