Wszystkie wyniki spośród 22 dla zapytania:
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2004, R. 11, nr 3 (40), Supl. posortowane wg spisu treści
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2004, R. 11, nr 3 (40), Supl. posortowane wg spisu treści
1
|
Bajerska-Jarzębowska Joanna, Jeszka Jan, Człapka-Matyasik Magdalena, Zielke Małgorzata
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2004, R. 11, nr 3 (40), Supl., s. 9-17
|
2
|
Bryś Joanna, Gruczyńska Eliza, Kowalski Bolesław, Tarnowska Katarzyna
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2004, R. 11, nr 3 (40), Supl., s. 18-26
|
3
|
Czaczyk Katarzyna, Myszka Kamila
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2004, R. 11, nr 3 (40), Supl., s. 27-36
|
4
|
Dwiecki Krzysztof, Sieger Aleksander, Górnaś Paweł, Nogala-Kałucka Małgorzata, Polewski Krzysztof
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2004, R. 11, nr 3 (40), Supl., s. 37-44
|
5
|
Dzwonek Monika, Gniewosz Małgorzata, Duszkiewicz-Reinhard Wanda
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2004, R. 11, nr 3 (40), Supl., s. 45-55
|
6
|
Florowska Anna, Budyta Anna, Krygier Krzysztof
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2004, R. 11, nr 3 (40), Supl., s. 56-67
|
7
|
Gałązka Ilona, Klewicki Robert, Grzelak Katarzyna
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2004, R. 11, nr 3 (40), Supl., s. 68-76
|
8
|
Górecka Agnieszka, Niepytalska Katarzyna, Krygier Krzysztof
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2004, R. 11, nr 3 (40), Supl., s. 77-86
|
9
|
Gruska Radosław, Wojtczak Maciej
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2004, R. 11, nr 3 (40), Supl., s. 87-97
|
10
|
Jarych Monika
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2004, R. 11, nr 3 (40), Supl., s. 98-108
|
11
|
Jurek Katarzyna, Błażewicz Józef, Petrów Agnieszka
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2004, R. 11, nr 3 (40), Supl., s. 109-118
|
12
|
Kalisz Stanisław, Wolniak Michał, Mitek Marta
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2004, R. 11, nr 3 (40), Supl., s. 119-126
|
13
|
Kopera Magdalena, Mitek Marta, Świeca Ewa
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2004, R. 11, nr 3 (40), Supl., s. 127-136
|
14
|
Kostičová Marta, Güllová Lucia, Dandár Alexander
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2004, R. 11, nr 3 (40), Supl., s. 137-144
|
15
|
Kowalik Jarosław, Tarczyńska Sylwia, Ziajka Stefan
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2004, R. 11, nr 3 (40), Supl., s. 145-152
|
16
|
Marciniak-Łukasiak Katarzyna, Krygier Krzysztof
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2004, R. 11, nr 3 (40), Supl., s. 153-165
|
17
|
Niewczas Joanna, Mitek Marta
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2004, R. 11, nr 3 (40), Supl., s. 166-174
|
18
|
Piegza Michał, Stempniewicz Regina, Witkowska Danuta
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2004, R. 11, nr 3 (40), Supl., s. 175-183
|
19
|
Sołowiej Bartosz, Gustaw Waldemar, Mleko Stanisław, Andruszczak Sylwia
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2004, R. 11, nr 3 (40), Supl., s. 184-195
|
20
|
Ścibisz Iwona, Mitek Marta, Serwinowska Katarzyna
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2004, R. 11, nr 3 (40), Supl., s. 196-203
|
21
|
Wachowicz Ingrid, Czarniecka-Skubina Ewa
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2004, R. 11, nr 3 (40), Supl., s. 204-218
|
22
|
Żbikowska Anna, Krygier Krzysztof
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2004, R. 11, nr 3 (40), Supl., s. 219-226
|