BazEkon - Biblioteka Główna Uniwersytetu Ekonomicznego w Krakowie

BazEkon home page

Meny główne

Wszystkie wyniki spośród 22 dla zapytania:
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2004, R. 11, nr 3 (40), Supl. posortowane wg spisu treści
1
Bajerska-Jarzębowska Joanna, Jeszka Jan, Człapka-Matyasik Magdalena, Zielke Małgorzata
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2004, R. 11, nr 3 (40), Supl., s. 9-17
2
Bryś Joanna, Gruczyńska Eliza, Kowalski Bolesław, Tarnowska Katarzyna
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2004, R. 11, nr 3 (40), Supl., s. 18-26
3
Czaczyk Katarzyna, Myszka Kamila
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2004, R. 11, nr 3 (40), Supl., s. 27-36
4
Dwiecki Krzysztof, Sieger Aleksander, Górnaś Paweł, Nogala-Kałucka Małgorzata, Polewski Krzysztof
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2004, R. 11, nr 3 (40), Supl., s. 37-44
5
Dzwonek Monika, Gniewosz Małgorzata, Duszkiewicz-Reinhard Wanda
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2004, R. 11, nr 3 (40), Supl., s. 45-55
6
Florowska Anna, Budyta Anna, Krygier Krzysztof
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2004, R. 11, nr 3 (40), Supl., s. 56-67
7
Gałązka Ilona, Klewicki Robert, Grzelak Katarzyna
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2004, R. 11, nr 3 (40), Supl., s. 68-76
8
Górecka Agnieszka, Niepytalska Katarzyna, Krygier Krzysztof
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2004, R. 11, nr 3 (40), Supl., s. 77-86
9
Gruska Radosław, Wojtczak Maciej
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2004, R. 11, nr 3 (40), Supl., s. 87-97
10
Jarych Monika
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2004, R. 11, nr 3 (40), Supl., s. 98-108
11
Jurek Katarzyna, Błażewicz Józef, Petrów Agnieszka
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2004, R. 11, nr 3 (40), Supl., s. 109-118
12
Kalisz Stanisław, Wolniak Michał, Mitek Marta
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2004, R. 11, nr 3 (40), Supl., s. 119-126
13
Kopera Magdalena, Mitek Marta, Świeca Ewa
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2004, R. 11, nr 3 (40), Supl., s. 127-136
14
Kostičová Marta, Güllová Lucia, Dandár Alexander
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2004, R. 11, nr 3 (40), Supl., s. 137-144
15
Kowalik Jarosław, Tarczyńska Sylwia, Ziajka Stefan
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2004, R. 11, nr 3 (40), Supl., s. 145-152
16
Marciniak-Łukasiak Katarzyna, Krygier Krzysztof
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2004, R. 11, nr 3 (40), Supl., s. 153-165
17
Niewczas Joanna, Mitek Marta
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2004, R. 11, nr 3 (40), Supl., s. 166-174
18
Piegza Michał, Stempniewicz Regina, Witkowska Danuta
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2004, R. 11, nr 3 (40), Supl., s. 175-183
19
Sołowiej Bartosz, Gustaw Waldemar, Mleko Stanisław, Andruszczak Sylwia
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2004, R. 11, nr 3 (40), Supl., s. 184-195
20
Ścibisz Iwona, Mitek Marta, Serwinowska Katarzyna
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2004, R. 11, nr 3 (40), Supl., s. 196-203
21
Wachowicz Ingrid, Czarniecka-Skubina Ewa
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2004, R. 11, nr 3 (40), Supl., s. 204-218
22
Żbikowska Anna, Krygier Krzysztof
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2004, R. 11, nr 3 (40), Supl., s. 219-226