BazEkon - Biblioteka Główna Uniwersytetu Ekonomicznego w Krakowie

BazEkon home page

Meny główne

Wszystkie wyniki spośród 17 dla zapytania:
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2013, R. 20, nr 1 (86) posortowane wg spisu treści
1
Śliżewska Katarzyna, Nowak Adriana, Barczyńska Renata, Libudzisz Zdzisława
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2013, R. 20, nr 1 (86), s. 5-20
2
Basiak Ewelina, Lenart Andrzej
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2013, R. 20, nr 1 (86), s. 21-31
3
Tyszkiewicz Stanisław
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2013, R. 20, nr 1 (86), s. 32-42
4
Biller Elżbieta
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2013, R. 20, nr 1 (86), s. 43-58
5
Milczarek Anna, Osek Maria, Olkowski Bogusław, Klocek Barbara
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2013, R. 20, nr 1 (86), s. 59-69
6
Bienkiewicz Grzegorz, Domiszewski Zdzisław, Tokarczyk Grzegorz, Plust Dominika
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2013, R. 20, nr 1 (86), s. 70-80
7
Rezler Ryszard, Baranowska Hanna M.
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2013, R. 20, nr 1 (86), s. 81-91
8
Wroniak Małgorzata, Ptaszek Aleksandra, Ratusz Katarzyna
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2013, R. 20, nr 1 (86), s. 92-104
9
Eckert Ewelina, Zambrowicz Aleksandra, Pokora Marta, Dąbrowska Anna, Szołtysik Marek, Chrzanowska Józefa, Trziszka Tadeusz
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2013, R. 20, nr 1 (86), s. 105 - 118
10
Dembczyński Radosław, Dolata Aleksandra M., Bombczyńska Kinga, Białas Wojciech, Jankowski Tomasz
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2013, R. 20, nr 1 (86), s. 119 - 136
11
Sołowiej Bartosz, Gustaw Waldemar
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2013, R. 20, nr 1 (86), s. 137 - 150
12
Siemianowski Krzysztof, Szpendowski Jerzy, Bohdziewicz Krzysztof, Kołakowski Piotr, Pawlikowska Katarzyna, Bardowski Jacek, Chmielewska Magdalena, Żylińska Joanna
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2013, R. 20, nr 1 (86), s. 151 - 165
13
Rozmierska Joanna, Uzar Andrzej, Stecka Krystyna M., Chabłowska Beata, Piasecka-Jóźwiak Katarzyna, Słowik Elżbieta, Szkudzińska-Rzeszowiak Emilia
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2013, R. 20, nr 1 (86), s. 166 - 180
14
Pawłowska Paulina, Diowksz Anna, Kordialik-Bogacka Edyta
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2013, R. 20, nr 1 (86), s. 181 - 190
15
Rytel Elżbieta, Nemś Agnieszka, Kułakowska Klaudia
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2013, R. 20, nr 1 (86), s. 191 - 203
16
Kafel Piotr, Sikora Tadeusz
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2013, R. 20, nr 1 (86), s. 204-216
17
Trafiałek Joanna, Pawłowska Joanna
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2013, R. 20, nr 1 (86), s. 217 - 229