Wszystkie wyniki spośród 16 dla zapytania:
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2013, R. 20, nr 2 (87) posortowane wg spisu treści
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2013, R. 20, nr 2 (87) posortowane wg spisu treści
1
|
Pająk Paulina, Fortuna Teresa, Przetaczek-Rożnowska Izabela
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2013, R. 20, nr 2 (87), s. 5-18
|
2
|
Janicki Bogdan, Buzała Mateusz
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2013, R. 20, nr 2 (87), s. 19 - 29
|
3
|
Pietrzak Dorota, Michalczuk Monika, Niemiec Jan, Mroczek Jan, Adamczak Lech, Łukasiewicz Monika
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2013, R. 20, nr 2 (87), s. 30 - 38
|
4
|
Więk Adam, Tkacz Katarzyna, Żywica Ryszard
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2013, R. 20, nr 2 (87), s. 39 - 50
|
5
|
Sieczkowska Halina, Antosik Katarzyna, Krzęcio-Nieczyporuk Elżbieta, Zybert Andrzej, Koćwin- Podsiadła Maria
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2013, R. 20, nr 2 (87), s. 51 - 60
|
6
|
Tril Urszula, Salejda Anna M., Krasnowska Grażyna
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2013, R. 20, nr 2 (87), s. 61 - 72
|
7
|
Calik Jolanta
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2013, R. 20, nr 2 (87), s. 73 - 79
|
8
|
Sołowiej Bartosz
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2013, R. 20, nr 2 (87), s. 80 - 91
|
9
|
Gustaw Waldemar, Sołowiej Bartosz, Jabłońska-Ryś Ewa, Zalewska-Korona Marta
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2013, R. 20, nr 2 (87), s. 92 - 105
|
10
|
Dankowska Anna, Małecka Maria, Kowalewski Wojciech
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2013, R. 20, nr 2 (87), s. 106 - 115
|
11
|
Adaszyńska Michlina, Swarcewicz Maria, Markowska-Szczupak Agata, Jadczak Dorota
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2013, R. 20, nr 2 (87), s. 116 - 125
|
12
|
Gozdecka Grażyna, Domowicz Błażej
Charakterystyka cech akustycznych czipsów ziemniaczanych w zależności od rodzaju testu mechanicznego
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2013, R. 20, nr 2 (87), s. 126 - 136
|
13
|
Śmigielska Hanna, Lewandowicz Jacek, Le Thanh-Blicharz Joanna
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2013, R. 20, nr 2 (87), s. 137 - 149
|
14
|
Ciurzyńska Agnieszka, Lenart Andrzej
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2013, R. 20, nr 2 (87), s. 150 - 161
|
15
|
Zaguła Grzegorz, Puchalski Czesław
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2013, R. 20, nr 2 (87), s. 162 - 172
|
16
|
Kafel Piotr, Nowicki Paweł, Sikora Tadeusz
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2013, R. 20, nr 2 (87), s. 173-184
|