BazEkon - Biblioteka Główna Uniwersytetu Ekonomicznego w Krakowie

BazEkon home page

Meny główne

Wszystkie wyniki spośród 16 dla zapytania:
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2013, R. 20, nr 2 (87) posortowane wg spisu treści
1
Pająk Paulina, Fortuna Teresa, Przetaczek-Rożnowska Izabela
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2013, R. 20, nr 2 (87), s. 5-18
2
Janicki Bogdan, Buzała Mateusz
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2013, R. 20, nr 2 (87), s. 19 - 29
3
Pietrzak Dorota, Michalczuk Monika, Niemiec Jan, Mroczek Jan, Adamczak Lech, Łukasiewicz Monika
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2013, R. 20, nr 2 (87), s. 30 - 38
4
Więk Adam, Tkacz Katarzyna, Żywica Ryszard
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2013, R. 20, nr 2 (87), s. 39 - 50
5
Sieczkowska Halina, Antosik Katarzyna, Krzęcio-Nieczyporuk Elżbieta, Zybert Andrzej, Koćwin- Podsiadła Maria
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2013, R. 20, nr 2 (87), s. 51 - 60
6
Tril Urszula, Salejda Anna M., Krasnowska Grażyna
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2013, R. 20, nr 2 (87), s. 61 - 72
7
Calik Jolanta
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2013, R. 20, nr 2 (87), s. 73 - 79
8
Sołowiej Bartosz
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2013, R. 20, nr 2 (87), s. 80 - 91
9
Gustaw Waldemar, Sołowiej Bartosz, Jabłońska-Ryś Ewa, Zalewska-Korona Marta
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2013, R. 20, nr 2 (87), s. 92 - 105
10
Dankowska Anna, Małecka Maria, Kowalewski Wojciech
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2013, R. 20, nr 2 (87), s. 106 - 115
11
Adaszyńska Michlina, Swarcewicz Maria, Markowska-Szczupak Agata, Jadczak Dorota
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2013, R. 20, nr 2 (87), s. 116 - 125
12
Gozdecka Grażyna, Domowicz Błażej
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2013, R. 20, nr 2 (87), s. 126 - 136
13
Śmigielska Hanna, Lewandowicz Jacek, Le Thanh-Blicharz Joanna
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2013, R. 20, nr 2 (87), s. 137 - 149
14
Ciurzyńska Agnieszka, Lenart Andrzej
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2013, R. 20, nr 2 (87), s. 150 - 161
15
Zaguła Grzegorz, Puchalski Czesław
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2013, R. 20, nr 2 (87), s. 162 - 172
16
Kafel Piotr, Nowicki Paweł, Sikora Tadeusz
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2013, R. 20, nr 2 (87), s. 173-184