Wszystkie wyniki spośród 16 dla zapytania:
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2013, R. 20, nr 4 (89) posortowane wg spisu treści
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2013, R. 20, nr 4 (89) posortowane wg spisu treści
1
|
Trząskowska Monika
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2013, R. 20, nr 4 (89), s. 5-20
|
2
|
Pałys Michał, Targoński Zdzisław
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2013, R. 20, nr 4 (89), s. 21-36
|
3
|
Kowalik Jarosław, Łobacz Adriana, Tarczyńska Sylwia
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2013, R. 20, nr 4 (89), s. 37-48
|
4
|
Szołtysik Marek, Dąbrowska Anna, Babij Konrad, Pokora Marta, Zambrowicz Aleksandra, Połomska Xymena, Wojtatowicz Maria, Chrzanowska Józefa
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2013, R. 20, nr 4 (89), s. 49-64
|
5
|
Liszka-Skoczylas Marta, Ptaszek Anna, Halik Monika, Grzesik Mirosław
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2013, R. 20, nr 4 (89), s. 65-76
|
6
|
Daszkiewicz Tomasz, Wilga Karolina, Janiszewski Paweł, Śmiecińska Katarzyna, Kubiak Dorota
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2013, R. 20, nr 4 (89), s. 77-89
|
7
|
Florowski Tomasz, Florowska Anna, Kur Anna, Pisula Andrzej
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2013, R. 20, nr 4 (89), s. 90-99
|
8
|
Biller Elżbieta
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2013, R. 20, nr 4 (89), s. 100-117
|
9
|
Mińkowski Karol, Zawada Katarzyna, Ptasznik Stanisław, Kalinowski Artur
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2013, R. 20, nr 4 (89), s. 118-132
|
10
|
Wroniak Małgorzata, Chlebowska-Śmigiel Anna
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2013, R. 20, nr 4 (89), s. 133-149
|
11
|
Baranowska Hanna M., Rezler Ryszard
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2013, R. 20, nr 4 (89), s. 150-160
|
12
|
Grudzińska Magdalena, Zgórska Kazimiera
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2013, R. 20, nr 4 (89), s. 161-169
|
13
|
Obuchowski Wiktor, Gutsche Mateusz, Makowska Agnieszka
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2013, R. 20, nr 4 (89), s. 170-183
|
14
|
Sujka Katarzyna, Koczoń Piotr, Górska Agata, Wirkowska Magdalena, Reder Magdalena
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2013, R. 20, nr 4 (89), s. 184-194
|
15
|
Ślaska-Grzywna Beata, Andrejko Dariusz, Kuna-Broniowska Izabela, Sagan Agnieszka, Blicharz-Kania Agata
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2013, R. 20, nr 4 (89), s. 195-209
|
16
|
Marzec Agata, Kowalska Hanna, Ołdak Beata
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2013, R. 20, nr 4 (89), s. 210-221
|