BazEkon - Biblioteka Główna Uniwersytetu Ekonomicznego w Krakowie

BazEkon home page

Meny główne

Wszystkie wyniki spośród 16 dla zapytania:
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2013, R. 20, nr 5 (90) posortowane wg spisu treści
1
Wiktor Artur, Śledź Magdalena, Nowacka Małgorzata, Witrowa-Rajchert Dorota
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2013, R. 20, nr 5 (90), s. 5-14
2
Olszewska Magdalena, Łaniewska-Trokenheim Łucja
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2013, R. 20, nr 5 (90), s. 29-41
3
Kijowski Jacek, Leśnierowski Grzegorz, Cegielska-Radziejewska Renata
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2013, R. 20, nr 5 (90), s. 29-41
4
Szablewski Tomasz, Gornowicz Ewa, Stuper-Szablewska Kinga, Kaczmarek Anna, Cegielska-Radziejewska Renata
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2013, R. 20, nr 5 (90), s. 42-51
5
Daszkiewicz Tomasz, Więckowska Milena, Kubiak Dorota, Hnatyk Natalia, Koba-Kowalczyk Milena
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2013, R. 20, nr 5 (90), s. 52-63
6
Szmańko Tadeusz, Górecka Justyna, Niedźwiedź Janusz, Malicki Adam
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2013, R. 20, nr 5 (90), s. 64-79
7
Miazek Joanna, Mroczek Jan
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2013, R. 20, nr 5 (90), s. 80-89
8
Wroniak Małgorzata, Anders Andrzej, Szterk Arkadiusz, Szymczak Radosław
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2013, R. 20, nr 5 (90), s. 90-106
9
Kozłowicz Katarzyna, Kluza Franciszek, Góral Dariusz
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2013, R. 20, nr 5 (90), s. 107-118
10
Reguła Julita, Gramza-Michałowska Anna
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2013, R. 20, nr 5 (90), s. 119-128
11
Jasińska-Kuligowska Iwona, Kuligowski Maciej, Kołodziejczyk Piotr, Michniewicz Jan
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2013, R. 20, nr 5 (90), s. 129-141
12
Kopeć Adam, Bać Aldona
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2013, R. 20, nr 5 (90), s. 142-153
13
Milala Joanna, Sójka Michał, Król Katarzyna, Buczek Maria
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2013, R. 20, nr 5 (90), s. 154-167
14
Telesiński Arkadiusz, Grzeszczuk Monika, Jadczak Dorota, Wysocka Gabriela, Onyszko Mirosław
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2013, R. 20, nr 5 (90), s. 168-176
15
Kowalczuk Iwona, Gutkowska Krystyna, Sajdakowska Marta, Żakowska-Biemans Sylwia, Kozłowska Anna, Olewnik-Mikołajewska Anna
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2013, R. 20, nr 5 (90), s. 177-194
16
Nowak Marek, Oziembłowski Maciej, Trziszka Tadeusz, Beń Halina
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2013, R. 20, nr 5 (90), s. 195 - 210