BazEkon - Biblioteka Główna Uniwersytetu Ekonomicznego w Krakowie

BazEkon home page

Meny główne

Wszystkie wyniki spośród 17 dla zapytania:
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2013, R. 20, nr 6 (91) posortowane wg spisu treści
1
Janiszewska Emilia, Witrowa-Rajchert Dorota, Rój Edward
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2013, R. 20, nr 6 (91), s. 5-15
2
Adamczyk Greta, Krystyjan Magdalena, Dobosz Anna, Sikora Marek
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2013, R. 20, nr 6 (91), s. 16-31
3
Kijowski Jacek, Kupińska Emilia
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2013, R. 20, nr 6 (91), s. 32-44
4
Neffe-Skocińska Katarzyna, Kołożyn-Krajewska Danuta, Goryl Antoni
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2013, R. 20, nr 6 (91), s. 45-59
5
Staszowska Agnieszka, Skałecki Piotr, Florek Mariusz, Litwińczuk Anna
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2013, R. 20, nr 6 (91), s. 60-68
6
Barłowska Joanna, Wolanciuk Anna, Kędzierska-Matysek Monika, Litwińczuk Zygmunt
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2013, R. 20, nr 6 (91), s. 69-78
7
Kozłowska Mariola, Żbikowska Anna
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2013, R. 20, nr 6 (91), s. 79-90
8
Piątkowska Ewa, Kopeć Aneta, Kidacka Agnieszka, Leszczyńska Teresa, Pisulewska Elżbieta
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2013, R. 20, nr 6 (91), s. 91-105
9
Karaś Monika, Jakubczyk Anna, Pagos-Grzęda Edyta
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2013, R. 20, nr 6 (91), s. 106-117
10
Ciołek Anna, Makarska Ewa, Rachoń Leszek
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2013, R. 20, nr 6 (91), s. 118-129
11
Gujska Elżbieta, Michalak Joanna, Czarnowska Marta
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2013, R. 20, nr 6 (91), s. 130-138
12
Materska Małgorzata
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2013, R. 20, nr 6 (91), s. 139-150
13
Czerniak Adrian, Jankowski Tomasz
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2013, R. 20, nr 6 (91), s. 151-164
14
Rymuza Katarzyna, Radzka Elżbieta
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2013, R. 20, nr 6 (91), s. 165-174
15
Adamczyk Wacław, Jachimowski Artur
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2013, R. 20, nr 6 (91), s. 175-190
16
Nowak Jacek, Górna Barbara, Nowak Włodzimierz
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2013, R. 20, nr 6 (91), s. 191-203
17
Niewczas Magdalena
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2013, R. 20, nr 6 (91), s. 204-219