Wszystkie wyniki spośród 17 dla zapytania:
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2013, R. 20, nr 6 (91) posortowane wg spisu treści
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2013, R. 20, nr 6 (91) posortowane wg spisu treści
1
|
Janiszewska Emilia, Witrowa-Rajchert Dorota, Rój Edward
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2013, R. 20, nr 6 (91), s. 5-15
|
2
|
Adamczyk Greta, Krystyjan Magdalena, Dobosz Anna, Sikora Marek
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2013, R. 20, nr 6 (91), s. 16-31
|
3
|
Kijowski Jacek, Kupińska Emilia
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2013, R. 20, nr 6 (91), s. 32-44
|
4
|
Neffe-Skocińska Katarzyna, Kołożyn-Krajewska Danuta, Goryl Antoni
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2013, R. 20, nr 6 (91), s. 45-59
|
5
|
Staszowska Agnieszka, Skałecki Piotr, Florek Mariusz, Litwińczuk Anna
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2013, R. 20, nr 6 (91), s. 60-68
|
6
|
Barłowska Joanna, Wolanciuk Anna, Kędzierska-Matysek Monika, Litwińczuk Zygmunt
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2013, R. 20, nr 6 (91), s. 69-78
|
7
|
Kozłowska Mariola, Żbikowska Anna
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2013, R. 20, nr 6 (91), s. 79-90
|
8
|
Piątkowska Ewa, Kopeć Aneta, Kidacka Agnieszka, Leszczyńska Teresa, Pisulewska Elżbieta
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2013, R. 20, nr 6 (91), s. 91-105
|
9
|
Karaś Monika, Jakubczyk Anna, Pagos-Grzęda Edyta
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2013, R. 20, nr 6 (91), s. 106-117
|
10
|
Ciołek Anna, Makarska Ewa, Rachoń Leszek
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2013, R. 20, nr 6 (91), s. 118-129
|
11
|
Gujska Elżbieta, Michalak Joanna, Czarnowska Marta
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2013, R. 20, nr 6 (91), s. 130-138
|
12
|
Materska Małgorzata
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2013, R. 20, nr 6 (91), s. 139-150
|
13
|
Czerniak Adrian, Jankowski Tomasz
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2013, R. 20, nr 6 (91), s. 151-164
|
14
|
Rymuza Katarzyna, Radzka Elżbieta
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2013, R. 20, nr 6 (91), s. 165-174
|
15
|
Adamczyk Wacław, Jachimowski Artur
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2013, R. 20, nr 6 (91), s. 175-190
|
16
|
Nowak Jacek, Górna Barbara, Nowak Włodzimierz
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2013, R. 20, nr 6 (91), s. 191-203
|
17
|
Niewczas Magdalena
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2013, R. 20, nr 6 (91), s. 204-219
|