BazEkon - Biblioteka Główna Uniwersytetu Ekonomicznego w Krakowie

BazEkon home page

Meny główne

Wszystkie wyniki spośród 17 dla zapytania:
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2014, R. 21, nr 1 (92) posortowane wg spisu treści
1
Wlazły Anna, Targoński Zdzisław
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2014, R. 21, nr 1 (92), s. 5-15
2
Siwulski Marek, Sobieralski Krzysztof, Sas-Golak Iwona
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2014, R. 21, nr 1 (92), s. 16-28
3
Wszołek Monika, Filipczak-Fiutak Magda, Domagała Jacek
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2014, R. 21, nr 1 (92), s. 29-40
4
Paszczyk Beata, Czerniewicz Marta, Brandt Waldemar
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2014, R. 21, nr 1 (92), s. 41-51
5
Sołowiej Bartosz, Dylewska Agnieszka, Tomczyńska-Mleko Marta, Mleko Stanisław
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2014, R. 21, nr 1 (92), s. 52-65
6
Kowalik Jarosław, Adamczewski Kamil, Ziajka Stefan
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2014, R. 21, nr 1 (92), s. 66-77
7
Kowalska Małgorzata, Żbikowska Anna, Śmiechowski Krzysztof, Marciniak-Łukasiak Katarzyna
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2014, R. 21, nr 1 (92), s. 78-91
8
Zadernowska Anna, Chajęcka-Wierzchowska Wioletta, Kłębukowska Lucyna
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2014, R. 21, nr 1 (92), s. 92-102
9
Sionek Barbara, Kołożyn-Krajewska Danuta, Pasternok Izabela
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2014, R. 21, nr 1 (92), s. 103-113
10
Jabłońska-Ryś Ewa, Gustaw Waldemar, Latoch Agnieszka
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2014, R. 21, nr 1 (92), s. 114-123
11
Nowicka Paulina, Teleszko Mirosława, Wojdyło Aneta, Oszmiański Jan
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2014, R. 21, nr 1 (92), s. 124-136
12
Szparaga Agnieszka, Kopeć Adam, Czerwińska Ewa
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2014, R. 21, nr 1 (92), s. 137-147
13
Jeszka-Skowron Magdalena, Flaczyk Ewa, Kobus-Cisowska Joanna, Kośmider Alicja, Górecka Danuta
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2014, R. 21, nr 1 (92), s. 148-159
14
Kruszewski Bartosz, Jedlińska Aleksandra, Antczak Michał, Lipińska Edyta, Witrowa-Rajchert Dorota
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2014, R. 21, nr 1 (92), s. 160-172
15
Fujarczuk Magdalena, Czubaszek Anna, Wojciechowicz-Budzisz Agata, Żmijewski Mirosław
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2014, R. 21, nr 1 (92), s. 173-186
16
Kowalski Stanisław, Lukasiewicz Marcin
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2014, R. 21, nr 1 (92), s. 187-199
17
Kikut-Ligaj Dariusz
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2014, R. 21, nr 1 (92), s. 200-214