Wszystkie wyniki spośród 17 dla zapytania:
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2014, R. 21, nr 2 (93) posortowane wg spisu treści
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2014, R. 21, nr 2 (93) posortowane wg spisu treści
1
|
Nowicka Paulina, Oszmiański Jan
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2014, R. 21, nr 2 (93), s. 5-18
|
2
|
Dudzińska Anna, Domagała Jacek, Wszołek Monika
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2014, R. 21, nr 2 (93), s. 19-32
|
3
|
Nastaj Maciej, Sołowiej Bartosz, Gustaw Waldemar
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2014, R. 21, nr 2 (93), s. 33-47
|
4
|
Daszkiewicz Tomasz, Purwin Cezary, Milewski Stanisław, Tański Zenon, Winarski Rafał, Kubiak Dorota, Hnatyk Natalia, Koba-Kowalczyk Milena
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2014, R. 21, nr 2 (93), s. 48-57
|
5
|
Kowalska Dorota, Gugołek Andrzej, Bielański Paweł
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2014, R. 21, nr 2 (93), s. 58-72
|
6
|
Waszkiewicz-Robak Bożena, Szterk Arkadiusz, Rogalski Tadeusz, Kruk Monika, Rokowska Ewelina, Zarodkiewicz Magdalena, Mikiciuk Jakub
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2014, R. 21, nr 2 (93), s. 73-92
|
7
|
Wójciak Karolina M., Dolatowski Zbigniew J., Kołożyn-Krajewska Danuta
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2014, R. 21, nr 2 (93), s. 93-109
|
8
|
Michalczyk Magdalena, Banaś Joanna
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2014, R. 21, nr 2 (93), s. 110-122
|
9
|
Przybysz Marzena A., Szterk Arkadiusz, Zawiślak Monika, Dłużewska Elżbieta
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2014, R. 21, nr 2 (93), s. 123-138
|
10
|
Chilczuk Barbara, Perucka Irena, Materska Małgorzata, Buczkowska Halina
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2014, R. 21, nr 2 (93), s. 139-150
|
11
|
Słupski Jacek, Korus Anna
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2014, R. 21, nr 2 (93), s. 151-163
|
12
|
Gawałek Jolanta, Bartczak Przemysław
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2014, R. 21, nr 2 (93), s. 164-174
|
13
|
Buksa Krzysztof
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2014, R. 21, nr 2 (93), s. 175-189
|
14
|
Panfil-Kuncewicz Helena, Lis Anna, Majewska Monika
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2014, R. 21, nr 2 (93), s. 190-203
|
15
|
Batkowska Justyna, Brodacki Antoni
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2014, R. 21, nr 2 (93), s. 204-213
|
16
|
Jeżewska-Zychowicz Marzena
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2014, R. 21, nr 2 (93), s. 214-224
|
17
|
Wrzosek Małgorzata, Bilska Beata, Kołożyn-Krajewska Danuta, Krajewski Karol, Kondraszuk Anna
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2014, R. 21, nr 2 (93), s. 225-238
|