BazEkon - Biblioteka Główna Uniwersytetu Ekonomicznego w Krakowie

BazEkon home page

Meny główne

Wszystkie wyniki spośród 17 dla zapytania:
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2014, R. 21, nr 2 (93) posortowane wg spisu treści
1
Nowicka Paulina, Oszmiański Jan
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2014, R. 21, nr 2 (93), s. 5-18
2
Dudzińska Anna, Domagała Jacek, Wszołek Monika
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2014, R. 21, nr 2 (93), s. 19-32
3
Nastaj Maciej, Sołowiej Bartosz, Gustaw Waldemar
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2014, R. 21, nr 2 (93), s. 33-47
4
Daszkiewicz Tomasz, Purwin Cezary, Milewski Stanisław, Tański Zenon, Winarski Rafał, Kubiak Dorota, Hnatyk Natalia, Koba-Kowalczyk Milena
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2014, R. 21, nr 2 (93), s. 48-57
5
Kowalska Dorota, Gugołek Andrzej, Bielański Paweł
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2014, R. 21, nr 2 (93), s. 58-72
6
Waszkiewicz-Robak Bożena, Szterk Arkadiusz, Rogalski Tadeusz, Kruk Monika, Rokowska Ewelina, Zarodkiewicz Magdalena, Mikiciuk Jakub
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2014, R. 21, nr 2 (93), s. 73-92
7
Wójciak Karolina M., Dolatowski Zbigniew J., Kołożyn-Krajewska Danuta
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2014, R. 21, nr 2 (93), s. 93-109
8
Michalczyk Magdalena, Banaś Joanna
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2014, R. 21, nr 2 (93), s. 110-122
9
Przybysz Marzena A., Szterk Arkadiusz, Zawiślak Monika, Dłużewska Elżbieta
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2014, R. 21, nr 2 (93), s. 123-138
10
Chilczuk Barbara, Perucka Irena, Materska Małgorzata, Buczkowska Halina
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2014, R. 21, nr 2 (93), s. 139-150
11
Słupski Jacek, Korus Anna
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2014, R. 21, nr 2 (93), s. 151-163
12
Gawałek Jolanta, Bartczak Przemysław
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2014, R. 21, nr 2 (93), s. 164-174
13
Buksa Krzysztof
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2014, R. 21, nr 2 (93), s. 175-189
14
Panfil-Kuncewicz Helena, Lis Anna, Majewska Monika
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2014, R. 21, nr 2 (93), s. 190-203
15
Batkowska Justyna, Brodacki Antoni
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2014, R. 21, nr 2 (93), s. 204-213
16
Jeżewska-Zychowicz Marzena
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2014, R. 21, nr 2 (93), s. 214-224
17
Wrzosek Małgorzata, Bilska Beata, Kołożyn-Krajewska Danuta, Krajewski Karol, Kondraszuk Anna
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2014, R. 21, nr 2 (93), s. 225-238