BazEkon - Biblioteka Główna Uniwersytetu Ekonomicznego w Krakowie

BazEkon home page

Meny główne

Wszystkie wyniki spośród 11 dla zapytania:
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2005, R. 12, nr 1 (42) posortowane wg spisu treści
1
Nowak Marzena
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2005, R. 12, nr 1 (42), s. 5-17
2
Kaczmarek Bartłomiej, Zabielski Jan, Zielonka Piotr
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2005, R. 12, nr 1 (42), s. 18-26
3
Pudyszak Krzysztof, Pomianowski Janusz F., Majewska Teresa
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2005, R. 12, nr 1 (42), s. 27-34
4
Lewandowicz Grażyna, Prochaska Krystyna, Grajek Włodzimierz, Krzyżaniak Wojciech, Majchrzak Andrzelika, Ciapa Tadeusz
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2005, R. 12, nr 1 (42), s. 35-47
5
Krzyżaniak Wojciech, Jankowski Tomasz, Grajek Włodzimierz
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2005, R. 12, nr 1 (42), s. 48-62
6
Gołubowska Grażyna, Lisińska Grażyna
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2005, R. 12, nr 1 (42), s. 63-70
7
Cichosz Grażyna, Szpendowski Jerzy, Kosek Małgorzata
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2005, R. 12, nr 1 (42), s. 71-83
8
Czaczyk Katarzyna, Olejnik Anna, Miężał Patryk, Grajek Włodzimierz
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2005, R. 12, nr 1 (42), s. 84-96
9
Dłużewska Elżbieta, Lichocka Kamila
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2005, R. 12, nr 1 (42), s. 97-107
10
Wzorek Wiesław, Bonin Sylwia, Basiak Arkadiusz
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2005, R. 12, nr 1 (42), s. 108-119
11
Zapotoczny Piotr, Zielińska Magdalena
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2005, R. 12, nr 1 (42), s. 121-132