Wszystkie wyniki spośród 11 dla zapytania:
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2005, R. 12, nr 1 (42) posortowane wg spisu treści
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2005, R. 12, nr 1 (42) posortowane wg spisu treści
1
|
Nowak Marzena
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2005, R. 12, nr 1 (42), s. 5-17
|
2
|
Kaczmarek Bartłomiej, Zabielski Jan, Zielonka Piotr
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2005, R. 12, nr 1 (42), s. 18-26
|
3
|
Pudyszak Krzysztof, Pomianowski Janusz F., Majewska Teresa
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2005, R. 12, nr 1 (42), s. 27-34
|
4
|
Lewandowicz Grażyna, Prochaska Krystyna, Grajek Włodzimierz, Krzyżaniak Wojciech, Majchrzak Andrzelika, Ciapa Tadeusz
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2005, R. 12, nr 1 (42), s. 35-47
|
5
|
Krzyżaniak Wojciech, Jankowski Tomasz, Grajek Włodzimierz
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2005, R. 12, nr 1 (42), s. 48-62
|
6
|
Gołubowska Grażyna, Lisińska Grażyna
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2005, R. 12, nr 1 (42), s. 63-70
|
7
|
Cichosz Grażyna, Szpendowski Jerzy, Kosek Małgorzata
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2005, R. 12, nr 1 (42), s. 71-83
|
8
|
Czaczyk Katarzyna, Olejnik Anna, Miężał Patryk, Grajek Włodzimierz
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2005, R. 12, nr 1 (42), s. 84-96
|
9
|
Dłużewska Elżbieta, Lichocka Kamila
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2005, R. 12, nr 1 (42), s. 97-107
|
10
|
Wzorek Wiesław, Bonin Sylwia, Basiak Arkadiusz
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2005, R. 12, nr 1 (42), s. 108-119
|
11
|
Zapotoczny Piotr, Zielińska Magdalena
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2005, R. 12, nr 1 (42), s. 121-132
|