BazEkon - Biblioteka Główna Uniwersytetu Ekonomicznego w Krakowie

BazEkon home page

Meny główne

Wszystkie wyniki spośród 17 dla zapytania:
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2012, R. 19, nr 5 (84) posortowane wg spisu treści
1
Piotrowska Anna, Świąder Katarzyna, Waszkiewicz-Robak Bożena, Świderski Franciszek
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2012, R. 19, nr 5 (84), s. 5-19
2
Czarniecka-Skubina Ewa, Nowak Dorota
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2012, R. 19, nr 5 (84), s. 20-36
3
Teleszko Mirosława, Wojdyło Aneta, Oszmiański Jan
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2012, R. 19, nr 5 (84), s. 37-46
4
Cendrowski Andrzej, Mitek Marta, Siestrzewitowska Iga
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2012, R. 19, nr 5 (84), s. 47-59
5
Nowacka Małgorzata, Janiak Grzegorz, Kidoń Marcin, Czapski Janusz, Witrowa-Rajchert Dorota
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2012, R. 19, nr 5 (84), s. 60-72
6
Kędzierska Katarzyna, Pałacha Zbigniew
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2012, R. 19, nr 5 (84), s. 73-83
7
Przybysz Marzena A., Dłużewska Elżbieta, Korszeń Michał
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2012, R. 19, nr 5 (84), s. 84-98
8
Kowalczyk Dariusz, Baraniak Barbara
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2012, R. 19, nr 5 (84), s. 99-112
9
Nastaj Maciej
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2012, R. 19, nr 5 (84), s. 113-123
10
Borowiak Robert, Leśnierowski Grzegorz
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2012, R. 19, nr 5 (84), s. 124-134
11
Rutkowska Jarosława, Sinkiewicz Izabela, Adamska Agata
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2012, R. 19, nr 5 (84), s. 135-144
12
Adamska Agata, Rutkowska Jarosława
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2012, R. 19, nr 5 (84), s. 145-154
13
Skrzypczak Katarzyna, Gustaw Waldemar
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2012, R. 19, nr 5 (84), s. 155-165
14
Bajzik Pavol, Golian Josef, Židek Radoslav, Krall Martin, Walczycka Maria, Tkaczewska Joanna
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2012, R. 19, nr 5 (84), s. 166-176
15
Tkaczewska Joanna, Migdał Władysław
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2012, R. 19, nr 5 (84), s. 177-186
16
Gutkowska Katarzyna, Sajdakowska Marta, Żakowska-Biemans Sylwia, Kowalczuk Iwona, Kozłowska Anna, Olewnik-Mikołajewska Anna
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2012, R. 19, nr 5 (84), s. 187-202
17
Morkis Grażyna
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2012, R. 19, nr 5 (84), s. 203-214