BazEkon - Biblioteka Główna Uniwersytetu Ekonomicznego w Krakowie

BazEkon home page

Meny główne

Wszystkie wyniki spośród 11 dla zapytania:
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2005, R. 12, nr 2 (43) posortowane wg spisu treści
1
Król Bogusław, Klewicki Robert
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2005, R. 12, nr 2 (43), s. 5-22
2
Pietrzyk Sławomir, Fortuna Teresa
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2005, R. 12, nr 2 (43), s. 23-32
3
Kawka Alicja, Liczbańska Agnieszka, Łapa Justyna
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2005, R. 12, nr 2 (43), s. 33-46
4
Darewicz Małgorzata, Dziuba Jerzy
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2005, R. 12, nr 2 (43), s. 47-60
5
Walczycka Mariola
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2005, R. 12, nr 2 (43), s. 61-72
6
Krasnowska Grażyna, Sobków Beata, Dąbrowska Marzena, Pelc Magdalena
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2005, R. 12, nr 2 (43), s. 73-83
7
Kordowska-Wiater Monika, Łukasiewicz Beata
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2005, R. 12, nr 2 (43), s. 84-94
8
Gruczyńska Eliza, Faszcza Emilia, Koczoń Piotr, Kowalski Bolesław
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2005, R. 12, nr 2 (43), s. 95-107
9
Martysiak-Żurowska Dorota, Stołyhwo Andrzej
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2005, R. 12, nr 2 (43), s. 108-117
10
Radzymińska Monika, Borejszo Zbigniew, Smoczyński Stefan S., Kurzyńska Małgorzata
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2005, R. 12, nr 2 (43), s. 118-126
11
Haberowa Hanna, Raczyńska-Cabaj Anna, Grajcar Klaudiusz
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2005, R. 12, nr 2 (43), s. 127-139