Wszystkie wyniki spośród 11 dla zapytania:
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2005, R. 12, nr 2 (43) posortowane wg spisu treści
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2005, R. 12, nr 2 (43) posortowane wg spisu treści
1
|
Król Bogusław, Klewicki Robert
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2005, R. 12, nr 2 (43), s. 5-22
|
2
|
Pietrzyk Sławomir, Fortuna Teresa
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2005, R. 12, nr 2 (43), s. 23-32
|
3
|
Kawka Alicja, Liczbańska Agnieszka, Łapa Justyna
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2005, R. 12, nr 2 (43), s. 33-46
|
4
|
Darewicz Małgorzata, Dziuba Jerzy
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2005, R. 12, nr 2 (43), s. 47-60
|
5
|
Walczycka Mariola
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2005, R. 12, nr 2 (43), s. 61-72
|
6
|
Krasnowska Grażyna, Sobków Beata, Dąbrowska Marzena, Pelc Magdalena
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2005, R. 12, nr 2 (43), s. 73-83
|
7
|
Kordowska-Wiater Monika, Łukasiewicz Beata
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2005, R. 12, nr 2 (43), s. 84-94
|
8
|
Gruczyńska Eliza, Faszcza Emilia, Koczoń Piotr, Kowalski Bolesław
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2005, R. 12, nr 2 (43), s. 95-107
|
9
|
Martysiak-Żurowska Dorota, Stołyhwo Andrzej
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2005, R. 12, nr 2 (43), s. 108-117
|
10
|
Radzymińska Monika, Borejszo Zbigniew, Smoczyński Stefan S., Kurzyńska Małgorzata
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2005, R. 12, nr 2 (43), s. 118-126
|
11
|
Haberowa Hanna, Raczyńska-Cabaj Anna, Grajcar Klaudiusz
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2005, R. 12, nr 2 (43), s. 127-139
|