Wszystkie wyniki spośród 17 dla zapytania:
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2012, R. 19, nr 4 (83) posortowane wg spisu treści
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2012, R. 19, nr 4 (83) posortowane wg spisu treści
1
|
Krzyczkowska Jolanta, Białecka-Florjańczyk Ewa
Biotechnologiczna synteza związków powierzchniowo czynnych i przykłady ich praktycznego zastosowania
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2012, R. 19, nr 4 (83), s. 5-23
|
2
|
Cendrowski Andrzej, Kalisz Stanisław, Mitek Marta
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2012, R. 19, nr 4 (83), s. 24-31
|
3
|
Rutkowska Jarosława, Adamska Agata, Pielat Magdalena, Białek Małgorzata
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2012, R. 19, nr 4 (83), s. 32-43
|
4
|
Sokołowska Barbara, Niezgoda Jolanta, Chotkiewicz Marta
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2012, R. 19, nr 4 (83), s. 44-54
|
5
|
Tarko Tomasz, Duda-Chodak Aleksandra, Bebak Anna
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2012, R. 19, nr 4 (83), s. 55-65
|
6
|
Michalczyk Magdalena, Kuczewski Daniel
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2012, R. 19, nr 4 (83), s. 66-74
|
7
|
Złotek Urszula, Wójcik Wiesław
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2012, R. 19, nr 4 (83), s. 75-85
|
8
|
Zielińska Dorota, Kołożyn-Krajewska Danuta, Sidarenka Anastasia V., Novik Galina I.
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2012, R. 19, nr 4 (83), s. 86-97
|
9
|
Boruczkowska Hanna, Boruczkowski Tomasz, Leszczyński Wacław, Tomaszewska-Ciosk Ewa, Miedzianka Joanna, Drożdż Wioletta, Regiec Piotr
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2012, R. 19, nr 4 (83), s. 98-107
|
10
|
Karolini-Skaradzińska Zofia, Czubaszek Anna, Stanisławska Małgorzata, Szewców Paweł
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2012, R. 19, nr 4 (83), s. 108-121
|
11
|
Barłowska Joanna, Chabuz Witold, Król Jolanta, Szwajkowska Magdalena, Litwińczuk Zygmunt
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2012, R. 19, nr 4 (83), s. 122-135
|
12
|
Miciński Jan, Pogorzelska Janina, Kalicka Anna, Kowalski Ireneusz M., Szarek Józef
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2012, R. 19, nr 4 (83), s. 136-150
|
13
|
Darewicz Małgorzata, Minkiewicz Piotr, Dziuba Marta, Panfil Tomasz
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2012, R. 19, nr 4 (83), s. 151-160
|
14
|
Brodziak Aneta
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2012, R. 19, nr 4 (83), s. 161-174
|
15
|
Litwińczuk Zygmunt, Grodzicki Tadeusz, Barłowska Joanna, Florek Mariusz
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2012, R. 19, nr 4 (83), s. 175-184
|
16
|
Sokołowicz Zofia, Krawczyk Zofia, Herbut Eugeniusz
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2012, R. 19, nr 4 (83), s. 185-194
|
17
|
Friedrich Mariola, Kuchlewska Margdalena
Ocena wpływu wybranej mieszaniny dodatków do żywności na wskaźniki przemian węglowodanowo-lipidowych
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2012, R. 19, nr 4 (83), s. 195-210
|