BazEkon - Biblioteka Główna Uniwersytetu Ekonomicznego w Krakowie

BazEkon home page

Meny główne

Wszystkie wyniki spośród 17 dla zapytania:
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2012, R. 19, nr 4 (83) posortowane wg spisu treści
1
Krzyczkowska Jolanta, Białecka-Florjańczyk Ewa
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2012, R. 19, nr 4 (83), s. 5-23
2
Cendrowski Andrzej, Kalisz Stanisław, Mitek Marta
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2012, R. 19, nr 4 (83), s. 24-31
3
Rutkowska Jarosława, Adamska Agata, Pielat Magdalena, Białek Małgorzata
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2012, R. 19, nr 4 (83), s. 32-43
4
Sokołowska Barbara, Niezgoda Jolanta, Chotkiewicz Marta
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2012, R. 19, nr 4 (83), s. 44-54
5
Tarko Tomasz, Duda-Chodak Aleksandra, Bebak Anna
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2012, R. 19, nr 4 (83), s. 55-65
6
Michalczyk Magdalena, Kuczewski Daniel
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2012, R. 19, nr 4 (83), s. 66-74
7
Złotek Urszula, Wójcik Wiesław
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2012, R. 19, nr 4 (83), s. 75-85
8
Zielińska Dorota, Kołożyn-Krajewska Danuta, Sidarenka Anastasia V., Novik Galina I.
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2012, R. 19, nr 4 (83), s. 86-97
9
Boruczkowska Hanna, Boruczkowski Tomasz, Leszczyński Wacław, Tomaszewska-Ciosk Ewa, Miedzianka Joanna, Drożdż Wioletta, Regiec Piotr
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2012, R. 19, nr 4 (83), s. 98-107
10
Karolini-Skaradzińska Zofia, Czubaszek Anna, Stanisławska Małgorzata, Szewców Paweł
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2012, R. 19, nr 4 (83), s. 108-121
11
Barłowska Joanna, Chabuz Witold, Król Jolanta, Szwajkowska Magdalena, Litwińczuk Zygmunt
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2012, R. 19, nr 4 (83), s. 122-135
12
Miciński Jan, Pogorzelska Janina, Kalicka Anna, Kowalski Ireneusz M., Szarek Józef
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2012, R. 19, nr 4 (83), s. 136-150
13
Darewicz Małgorzata, Minkiewicz Piotr, Dziuba Marta, Panfil Tomasz
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2012, R. 19, nr 4 (83), s. 151-160
14
Brodziak Aneta
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2012, R. 19, nr 4 (83), s. 161-174
15
Litwińczuk Zygmunt, Grodzicki Tadeusz, Barłowska Joanna, Florek Mariusz
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2012, R. 19, nr 4 (83), s. 175-184
16
Sokołowicz Zofia, Krawczyk Zofia, Herbut Eugeniusz
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2012, R. 19, nr 4 (83), s. 185-194
17
Friedrich Mariola, Kuchlewska Margdalena
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2012, R. 19, nr 4 (83), s. 195-210