Wszystkie wyniki spośród 17 dla zapytania:
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2012, R. 19, nr 3 (82) posortowane wg spisu treści
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2012, R. 19, nr 3 (82) posortowane wg spisu treści
1
|
Żakowska-Biemans Sylwia
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2012, R. 19, nr 3 (82), s. 5-18
|
2
|
Adamczyk Greta, Sikora Marek, Krystyjan Magdalena
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2012, R. 19, nr 3 (82), s. 19-34
|
3
|
Krzyżewski Józef, Strzałkowska Nina, Bagnicka Emilia, Jóźwik Artur, Horbańczuk Jarosław O.
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2012, R. 19, nr 3 (82), s. 35-45
|
4
|
Wirkowska Magdalena, Bryś Joanna, Górska Agata, Ostrowska-Ligęza Ewa, Tarnowska Katarzyna
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2012, R. 19, nr 3 (82), s. 46-55
|
5
|
Wikiera Agnieszka, Mika Magdalena
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2012, R. 19, nr 3 (82), s. 55-63
|
6
|
Derewiaka Dorota, Obiedziński Mieczysław W.
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2012, R. 19, nr 3 (82), s. 64-76
|
7
|
Leśnierowski Grzegorz, Borowiak Robert
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2012, R. 19, nr 3 (82), s. 77-87
|
8
|
Cegiełka Aneta
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2012, R. 19, nr 3 (82), s. 88-100
|
9
|
Zapletal Piotr, Tomczyk Katarzyna, Migdał Władysław, Pustkowiak Henryk, Węglarz Andrzej
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2012, R. 19, nr 3 (82), s. 101-113
|
10
|
Goderska Kamila, Rychlik Tomasz, Andrzejewska Ewa, Szkaradkiewicz Andrzej, Czarnecki Zbigniew
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2012, R. 19, nr 3 (82), s. 114-131
|
11
|
Patelski Piotr, Dziekońska Urszula
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2012, R. 19, nr 3 (82), s. 132-142
|
12
|
Przetaczek-Rożnowska Izabela, Fortuna Teresa, Pycia Karolina
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2012, R. 19, nr 3 (82), s. 143-154
|
13
|
Pastuszka Dorota, Gambuś Halina, Sikora Marek
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2012, R. 19, nr 3 (82), s. 155-167
|
14
|
Nawirska-Olszańska Agnieszka, Biesiada Anita, Kucharska Alicja Z., Sokół-Łętowska Anna
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2012, R. 19, nr 3 (82), s. 168-178
|
15
|
Nowaczyk Lubosława
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2012, R. 19, nr 3 (82), s. 179-186
|
16
|
Skąpska Sylwia, Sokołowska Barbara, Fonberg-Broczek Monika, Niezgoda Jolanta, Chotkiewicz Marta, Dekowska Agnieszka
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2012, R. 19, nr 3 (82), s. 187-196
|
17
|
Jeżewska-Zychowicz Marzena, Jeznach Maria, Kosicka-Gębska Małgorzata
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2012, R. 19, nr 3 (82), s. 197-206
|