BazEkon - Biblioteka Główna Uniwersytetu Ekonomicznego w Krakowie

BazEkon home page

Meny główne

Wszystkie wyniki spośród 17 dla zapytania:
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2012, R. 19, nr 1 (80) posortowane wg spisu treści
1
Zieliński Henryk, Achremowicz Bohdan, Przygodzka Małgorzata
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2012, R. 19, nr 1 (80), s. 5-26
2
Obiedzińska Agnieszka, Waszkiewicz-Robak Bożena
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2012, R. 19, nr 1 (80), s. 27-44
3
Mikš -Krajnik Marta H.
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2012, R. 19, nr 1 (80), s. 45-59
4
Sołowiej Bartosz
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2012, R. 19, nr 1 (80), s. 60-71
5
Lipiński Krzysztof, Stasiewicz Małgorzata, Rafałowski Ryszard, Kaliniewicz Joanna, Purwin Cezary
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2012, R. 19, nr 1 (80), s. 72-80
6
Felkner-Poźniakowska Barbara, Pietrzak-Fiećko Renata, Kotlarska Michalina, Kacprzak Sylwia
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2012, R. 19, nr 1 (80), s. 81-92
7
Młynek Krzysztof, Dzido Alicja, Janiuk Izabela
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2012, R. 19, nr 1 (80), s. 93-105
8
Sobotka Wiesław, Pomianowski Janusz F., Wójcik Anna
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2012, R. 19, nr 1 (80), s. 106-115
9
Przybylski Wiesław, Jaworska Danuta, Boruszewska Kinga, Borejko Magdalena, Podsiadły Wojciech
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2012, R. 19, nr 1 (80), s. 116-127
10
Olszak Magdalena, Jałosińska Małgorzata, Jaworska Danuta, Dolatowski Zbigniew J.
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2012, R. 19, nr 1 (80), s. 128-141
11
Maj Dorota, Bieniek Józef, Bekas Zofia
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2012, R. 19, nr 1 (80), s. 142-153
12
Bieniek Józef, Maj Dorota, Derewicka Olga, Bonczar Zbigniew
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2012, R. 19, nr 1 (80), s. 154-163
13
Wójcik Anna, Pomianowski Janusz F., Tońska Elzbieta, Sowińska Janina, Mituniewicz Tomasz, Witkowska Dorota, Chorąży Łukasz, Piotrowska Joanna, Kwiatkowska-Stenzel Agnieszka, Rudnicki Zbigniew, Murawska Daria, Mielcarek Sebastian
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2012, R. 19, nr 1 (80), s. 164-174
14
Michalczyk Magdalena
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2012, R. 19, nr 1 (80), s. 175-186
15
Jabłońska-Ryś Ewa
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2012, R. 19, nr 1 (80), s. 187-195
16
Wawszczak Sebastian, Śmiechowska Maria, Sterczyński Radosław
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2012, R. 19, nr 1 (80), s. 196-205
17
Gajda Robert, Jeżewska-Zychowicz Marzena
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2012, R. 19, nr 1 (80), s. 206-217