BazEkon - Biblioteka Główna Uniwersytetu Ekonomicznego w Krakowie

BazEkon home page

Meny główne

Wszystkie wyniki spośród 11 dla zapytania:
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2005, R. 12, nr 3 (44) posortowane wg spisu treści
1
Rosiński Mariusz, Piasecka-Kwiatkowska Dorota, Warchalewski Jerzy R.
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2005, R. 12, nr 3 (44), s. 5-22
2
Achremowicz Konrad, Szary-Sworst Katarzyna
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2005, R. 12, nr 3 (44), s. 23-35
3
Szpendowski Jerzy, Kłobukowski Jan, Prokop Elżbieta
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2005, R. 12, nr 3 (44), s. 36-45
4
Stasiuk Ewa, Przybyłowski Piotr
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2005, R. 12, nr 3 (44), s. 46-60
5
Gumul Dorota, Korus Jarosław, Achremowicz Bohdan
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2005, R. 12, nr 3 (44), s. 61-69
6
Rzedzicki Zbigniew, Kasprzak Małgorzata
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2005, R. 12, nr 3 (44), s. 70-82
7
Borycka Bożena
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2005, R. 12, nr 3 (44), s. 83-91
8
Piecyk Małgorzata, Klepacka Mirosława, Worobiej Elwira
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2005, R. 12, nr 3 (44), s. 92-104
9
Tyburcy Andrzej, Toszek Ewelina, Cegiełka Aneta
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2005, R. 12, nr 3 (44), s. 105-112
10
Rutkowska Jarosława, Żbikowska Anna
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2005, R. 12, nr 3 (44), s. 113-126
11
Myszka Kamila, Białas Wojciech, Czaczyk Katarzyna
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2005, R. 12, nr 3 (44), s. 127-137