Wszystkie wyniki spośród 11 dla zapytania:
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2005, R. 12, nr 3 (44) posortowane wg spisu treści
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2005, R. 12, nr 3 (44) posortowane wg spisu treści
1
|
Rosiński Mariusz, Piasecka-Kwiatkowska Dorota, Warchalewski Jerzy R.
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2005, R. 12, nr 3 (44), s. 5-22
|
2
|
Achremowicz Konrad, Szary-Sworst Katarzyna
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2005, R. 12, nr 3 (44), s. 23-35
|
3
|
Szpendowski Jerzy, Kłobukowski Jan, Prokop Elżbieta
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2005, R. 12, nr 3 (44), s. 36-45
|
4
|
Stasiuk Ewa, Przybyłowski Piotr
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2005, R. 12, nr 3 (44), s. 46-60
|
5
|
Gumul Dorota, Korus Jarosław, Achremowicz Bohdan
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2005, R. 12, nr 3 (44), s. 61-69
|
6
|
Rzedzicki Zbigniew, Kasprzak Małgorzata
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2005, R. 12, nr 3 (44), s. 70-82
|
7
|
Borycka Bożena
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2005, R. 12, nr 3 (44), s. 83-91
|
8
|
Piecyk Małgorzata, Klepacka Mirosława, Worobiej Elwira
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2005, R. 12, nr 3 (44), s. 92-104
|
9
|
Tyburcy Andrzej, Toszek Ewelina, Cegiełka Aneta
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2005, R. 12, nr 3 (44), s. 105-112
|
10
|
Rutkowska Jarosława, Żbikowska Anna
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2005, R. 12, nr 3 (44), s. 113-126
|
11
|
Myszka Kamila, Białas Wojciech, Czaczyk Katarzyna
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2005, R. 12, nr 3 (44), s. 127-137
|