BazEkon - Biblioteka Główna Uniwersytetu Ekonomicznego w Krakowie

BazEkon home page

Meny główne

Wszystkie wyniki spośród 17 dla zapytania:
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2012, R. 19, nr 2 (81) posortowane wg spisu treści
1
Klewicka Elżbieta
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2012, R. 19, nr 2 (81), s. 5-21
2
Wiktor Artur, Witrowa-Rajchert Dorota
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2012, R. 19, nr 2 (81), s. 22-32
3
Przetaczek-Rożnowska Izabela, Rożnowski Bohdan, Fortuna Teresa, Szubelak-Iżyk Kamila
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2012, R. 19, nr 2 (81), s. 33-44
4
Biel Wioletta, Maciorowski Robert
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2012, R. 19, nr 2 (81), s. 45-55
5
Wronkowska Małgorzata, Soral-Śmietana Maria, Zander Lidia, Zander Zygmunt, Jadacka Monika
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2012, R. 19, nr 2 (81), s. 56-67
6
Komolka Patrycja, Górecka Danuta
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2012, R. 19, nr 2 (81), s. 68-76
7
Zalewska-Korona Marta, Jabłońska-Ryś Ewa
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2012, R. 19, nr 2 (81), s. 77-87
8
Stachelska Milena A., Jakubczak Antoni, Więtczak Bogusława, Tyl Sylwia
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2012, R. 19, nr 2 (81), s. 88-98
9
Górska Agata, Szulc Karolina, Ostrowska-Ligęza Ewa, Wirkowska Magdalena
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2012, R. 19, nr 2 (81), s. 99-106
10
Sołowiej Bartosz
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2012, R. 19, nr 2 (81), s. 107-118
11
Szablewski Tomasz, Cegielska-Radziejewska Renata, Kaczmarek Anna, Kijowski Jacek
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2012, R. 19, nr 2 (81), s. 119-130
12
Leśnierowski Grzegorz, Borowiak Robert
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2012, R. 19, nr 2 (81), s. 131-142
13
Górecka Justyna, Szmańko Tadeusz, Hyla Natalia, Juszczak Małgorzata
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2012, R. 19, nr 2 (81), s. 143-160
14
Żywica Ryszard, Banach Joanna K., Charzyńska Dorota G., Staniewski Bogusław
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2012, R. 19, nr 2 (81), s. 161-172
15
Żbikowska Anna, Kowalska Małgorzata, Rutkowska Jarosława
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2012, R. 19, nr 2 (81), s. 173-185
16
Durkalec-Michalski Krzysztof, Suliburska Joanna, Krejpcio Zbigniew, Jeszka Jan, Bogdański Paweł
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2012, R. 19, nr 2 (81), s. 186-197
17
Nowicki Paweł, Sikora Tadeusz
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2012, R. 19, nr 2 (81), s. 198-214