Wszystkie wyniki spośród 17 dla zapytania:
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2012, R. 19, nr 2 (81) posortowane wg spisu treści
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2012, R. 19, nr 2 (81) posortowane wg spisu treści
1
|
Klewicka Elżbieta
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2012, R. 19, nr 2 (81), s. 5-21
|
2
|
Wiktor Artur, Witrowa-Rajchert Dorota
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2012, R. 19, nr 2 (81), s. 22-32
|
3
|
Przetaczek-Rożnowska Izabela, Rożnowski Bohdan, Fortuna Teresa, Szubelak-Iżyk Kamila
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2012, R. 19, nr 2 (81), s. 33-44
|
4
|
Biel Wioletta, Maciorowski Robert
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2012, R. 19, nr 2 (81), s. 45-55
|
5
|
Wronkowska Małgorzata, Soral-Śmietana Maria, Zander Lidia, Zander Zygmunt, Jadacka Monika
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2012, R. 19, nr 2 (81), s. 56-67
|
6
|
Komolka Patrycja, Górecka Danuta
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2012, R. 19, nr 2 (81), s. 68-76
|
7
|
Zalewska-Korona Marta, Jabłońska-Ryś Ewa
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2012, R. 19, nr 2 (81), s. 77-87
|
8
|
Stachelska Milena A., Jakubczak Antoni, Więtczak Bogusława, Tyl Sylwia
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2012, R. 19, nr 2 (81), s. 88-98
|
9
|
Górska Agata, Szulc Karolina, Ostrowska-Ligęza Ewa, Wirkowska Magdalena
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2012, R. 19, nr 2 (81), s. 99-106
|
10
|
Sołowiej Bartosz
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2012, R. 19, nr 2 (81), s. 107-118
|
11
|
Szablewski Tomasz, Cegielska-Radziejewska Renata, Kaczmarek Anna, Kijowski Jacek
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2012, R. 19, nr 2 (81), s. 119-130
|
12
|
Leśnierowski Grzegorz, Borowiak Robert
Zastosowanie rezorcyny jako środka ochronnego lizozymu podczas jego wysokotemperaturowej modyfikacji
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2012, R. 19, nr 2 (81), s. 131-142
|
13
|
Górecka Justyna, Szmańko Tadeusz, Hyla Natalia, Juszczak Małgorzata
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2012, R. 19, nr 2 (81), s. 143-160
|
14
|
Żywica Ryszard, Banach Joanna K., Charzyńska Dorota G., Staniewski Bogusław
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2012, R. 19, nr 2 (81), s. 161-172
|
15
|
Żbikowska Anna, Kowalska Małgorzata, Rutkowska Jarosława
Zawartość fazy stałej a jakość i przydatność technologiczna szorteningów do produkcji ciast kruchych
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2012, R. 19, nr 2 (81), s. 173-185
|
16
|
Durkalec-Michalski Krzysztof, Suliburska Joanna, Krejpcio Zbigniew, Jeszka Jan, Bogdański Paweł
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2012, R. 19, nr 2 (81), s. 186-197
|
17
|
Nowicki Paweł, Sikora Tadeusz
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2012, R. 19, nr 2 (81), s. 198-214
|