BazEkon - Biblioteka Główna Uniwersytetu Ekonomicznego w Krakowie

BazEkon home page

Meny główne

Wszystkie wyniki spośród 15 dla zapytania:
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2014, R. 21, nr 3 (94) posortowane wg spisu treści
1
Dwiecki Krzysztof, Nogala-Kałucka Małgorzata, Polewski Krzysztof
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2014, R. 21, nr 3 (94), s. 5-13
2
Sadowska Joanna, Rygielska Magda
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2014, R. 21, nr 3 (94), s. 14-26
3
Dudzińska Anna, Domagała Jacek, Wszołek Monika
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2014, R. 21, nr 3 (94), s. 27-40
4
Kozioł Justyna, Gustaw Waldemar, Waśko Adam, Skrzypczak Katarzyna, Sławińska Aneta, Sołowiej Bartosz
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2014, R. 21, nr 3 (94), s. 41-55
5
Nowak Adriana
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2014, R. 21, nr 3 (94), s. 56-64
6
Sołowiej Bartosz, Nastaj Maciej, Gustaw Waldemar
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2014, R. 21, nr 3 (94), s. 65-77
7
Iwańska Ewa, Grześ Bożena, Pospiech Edward, Mikołajczak Beata, Spychaj Anita
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2014, R. 21, nr 3 (94), s. 78-91
8
Okoń Anna, Dolatowski Zbigniew J.
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2014, R. 21, nr 3 (94), s. 92-107
9
Skwarek Monika, Dolatowski Zbigniew J., Kołożyn-Krajewska Danuta
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2014, R. 21, nr 3 (94), s. 108-122
10
Cegiełka Aneta, Kuczyńska Natalia, Pietrzak Beata
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2014, R. 21, nr 3 (94), s. 123-135
11
Krupa-Kozak Urszula, Bączek Natalia, Adamowicz Justyna
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2014, R. 21, nr 3 (94), s. 136-150
12
Boros Danuta, Gołębiewski Damian, Myszka Kinga
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2014, R. 21, nr 3 (94), s. 151-164
13
Drożdż Iwona, Słowik Magdalena, Sroka Paweł, Makarewicz Małgorzata
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2014, R. 21, nr 3 (94), s. 165-178
14
Jedlińska Aleksandra, Kruszewski Bartosz, Antczak Michał, Lipińska Edyta, Witrowa-Rajchert Dorota
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2014, R. 21, nr 3 (94), s. 179-189
15
Czernyszewicz Eugenia, Wiśniewska Małgorzata
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2014, R. 21, nr 3 (94), s. 190-205