BazEkon - Biblioteka Główna Uniwersytetu Ekonomicznego w Krakowie

BazEkon home page

Meny główne

Wszystkie wyniki spośród 15 dla zapytania:
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2012, R. 19, nr 6 (85) posortowane wg spisu treści
1
Nowacka Małgorzata, Śledź Magdalena, Wiktor Artur, Witrowa-Rajchert Dorota
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2012, R. 19, nr 6 (85), s. 5-21
2
Białek Małgorzata, Rutkowska Jarosława, Hallmann Ewelina
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2012, R. 19, nr 6 (85), s. 21-30
3
Borycka Bożena
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2012, R. 19, nr 6 (85), s. 31-40
4
Sierżant Kamil, Pyrkosz-Biardzka Katarzyna, Gabrielska Janina
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2012, R. 19, nr 6 (85), s. 41-53
5
Pietrzyk Sławomir, Fortuna Teresa, Wojtanowska Olga
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2012, R. 19, nr 6 (85), s. 54-65
6
Zarzycki Piotr, Sobota Aldona, Ciesielska Żaneta
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2012, R. 19, nr 6 (85), s. 66-78
7
Wroniak Monika
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2012, R. 19, nr 6 (85), s. 79-92
8
Minkowski Karol, Grześkiewicz Stanisław, Krupska Anna
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2012, R. 19, nr 6 (85), s. 93-102
9
Dziuba Bartłomiej
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2012, R. 19, nr 6 (85), s. 103 - 117
10
Stanisławczyk Renata
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2012, R. 19, nr 6 (85), s. 118 - 126
11
Cygan-Szczegielniak Dorota, Janicki Bogdan
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2012, R. 19, nr 6 (85), s. 127 - 137
12
Okoń Anna, Dolatowski Zbigniew J.
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2012, R. 19, nr 6 (85), s. 138 - 151
13
Węsierska Ewelina, Szołtysik Marek, Bączkowicz Małgorzata, Parys Aneta, Wróblewska Anna
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2012, R. 19, nr 6 (85), s. 152 - 166
14
Kobyliński Jakub, Florowski Tomasz
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2012, R. 19, nr 6 (85), s. 167 - 179
15
Tkaczewska Joanna, Migdał Władysław
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2012, R. 19, nr 6 (85), s. 180 - 189