BazEkon - Biblioteka Główna Uniwersytetu Ekonomicznego w Krakowie

BazEkon home page

Meny główne

Wszystkie wyniki spośród 16 dla zapytania:
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2011, R. 18, nr 5 (78) posortowane wg spisu treści
1
Kopeć Aneta, Piątkowska Ewa, Leszczyńska Teresa, Bieżanowska-Kopeć Renata
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2011, R. 18, nr 5 (78), s. 5-15
2
Aljewicz Marek, Cichosz Grażyna, Kowalska Milena
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2011, R. 18, nr 5 (78), s. 16-25
3
Wroniak Małgorzata, Maszewska Magdalena
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2011, R. 18, nr 5 (78), s. 26-36
4
Kita Agnieszka, Tajner-Czopek Agnieszka, Pęksa Anna, Rytel Elżbieta, Lisińska Grażyna
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2011, R. 18, nr 5 (78), s. 37-46
5
Pińczuk Grzegorz, Klimek-Kopyra Agnieszka, Pustkowiak Henryk, Zając Tadeusz
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2011, R. 18, nr 5 (78), s. 47-61
6
Tańska Małgorzata, Rotkiewicz Daniel
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2011, R. 18, nr 5 (78), s. 62-74
7
Kaźmierska Małgorzata, Kosmalski Bartosz, Jarosz Bogdan, Ligor Magdalena, Trziszka Tadeusz
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2011, R. 18, nr 5 (78), s. 75-84
8
Calik Jolanta
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2011, R. 18, nr 5 (78), s. 85-93
9
Hęś Marzanna, Jeżewska Martyna, Szymandera- Buszka Krystyna, Gramza-Michałowska Anna
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2011, R. 18, nr 5 (78), s. 94-106
10
Salejda Anna M., Krasnowska Grażyna, Tril Urszula
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2011, R. 18, nr 5 (78), s. 107-118
11
Tokarczyk Grzegorz, Szymczak Barbara, Szymczak Mariusz, Domiszewski Zdzisław
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2011, R. 18, nr 5 (78), s. 119-131
12
Baran Jolanta, Pieczonka Władysław, Pompa-Roborzyński Maciej
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2011, R. 18, nr 5 (78), s. 132-140
13
Januś Ewa, Borkowska Danuta
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2011, R. 18, nr 5 (78), s. 141-149
14
Czubaszek Anna, Karolini-Skaradzińska Zofia, Fujarczuk Magdalena
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2011, R. 18, nr 5 (78), s. 150-162
15
Iciek Jan, Błaszczyk Ilona, Papiewska Agnieszka, Chmal-Fudali Edyta
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2011, R. 18, nr 5 (78), s. 163-172
16
Czernyszewicz Eugenia
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2011, R. 18, nr 5 (78), s. 173-187