Wszystkie wyniki spośród 16 dla zapytania:
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2011, R. 18, nr 5 (78) posortowane wg spisu treści
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2011, R. 18, nr 5 (78) posortowane wg spisu treści
1
|
Kopeć Aneta, Piątkowska Ewa, Leszczyńska Teresa, Bieżanowska-Kopeć Renata
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2011, R. 18, nr 5 (78), s. 5-15
|
2
|
Aljewicz Marek, Cichosz Grażyna, Kowalska Milena
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2011, R. 18, nr 5 (78), s. 16-25
|
3
|
Wroniak Małgorzata, Maszewska Magdalena
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2011, R. 18, nr 5 (78), s. 26-36
|
4
|
Kita Agnieszka, Tajner-Czopek Agnieszka, Pęksa Anna, Rytel Elżbieta, Lisińska Grażyna
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2011, R. 18, nr 5 (78), s. 37-46
|
5
|
Pińczuk Grzegorz, Klimek-Kopyra Agnieszka, Pustkowiak Henryk, Zając Tadeusz
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2011, R. 18, nr 5 (78), s. 47-61
|
6
|
Tańska Małgorzata, Rotkiewicz Daniel
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2011, R. 18, nr 5 (78), s. 62-74
|
7
|
Kaźmierska Małgorzata, Kosmalski Bartosz, Jarosz Bogdan, Ligor Magdalena, Trziszka Tadeusz
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2011, R. 18, nr 5 (78), s. 75-84
|
8
|
Calik Jolanta
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2011, R. 18, nr 5 (78), s. 85-93
|
9
|
Hęś Marzanna, Jeżewska Martyna, Szymandera- Buszka Krystyna, Gramza-Michałowska Anna
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2011, R. 18, nr 5 (78), s. 94-106
|
10
|
Salejda Anna M., Krasnowska Grażyna, Tril Urszula
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2011, R. 18, nr 5 (78), s. 107-118
|
11
|
Tokarczyk Grzegorz, Szymczak Barbara, Szymczak Mariusz, Domiszewski Zdzisław
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2011, R. 18, nr 5 (78), s. 119-131
|
12
|
Baran Jolanta, Pieczonka Władysław, Pompa-Roborzyński Maciej
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2011, R. 18, nr 5 (78), s. 132-140
|
13
|
Januś Ewa, Borkowska Danuta
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2011, R. 18, nr 5 (78), s. 141-149
|
14
|
Czubaszek Anna, Karolini-Skaradzińska Zofia, Fujarczuk Magdalena
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2011, R. 18, nr 5 (78), s. 150-162
|
15
|
Iciek Jan, Błaszczyk Ilona, Papiewska Agnieszka, Chmal-Fudali Edyta
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2011, R. 18, nr 5 (78), s. 163-172
|
16
|
Czernyszewicz Eugenia
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2011, R. 18, nr 5 (78), s. 173-187
|