BazEkon - Biblioteka Główna Uniwersytetu Ekonomicznego w Krakowie

BazEkon home page

Meny główne

Wszystkie wyniki spośród 31 dla zapytania:
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2005, R. 12, nr 2 (43), Supl. posortowane wg spisu treści
1
Adamczyk Monika, Rembiałkowska Ewa
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2005, R. 12, nr 2 (43), Supl., s. 9-21
2
Bobak Łukasz, Skiba Teresa, Kopeć Wiesław
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2005, R. 12, nr 2 (43), Supl., s. 21-29
3
Dwiecki Krzysztof, Górnaś Paweł, Nogala-Kałucka Małgorzata, Witkowski Stanisław, Polewski Krzysztof
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2005, R. 12, nr 2 (43), Supl., s. 30-40
4
Górnaś Paweł, Siger Aleksander, Nogala-Kałucka Małgorzata, Polewski Krzysztof
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2005, R. 12, nr 2 (43), Supl., s. 41-51
5
Grodzka Kinga, Maciejec Adriana, Krygier Krzysztof
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2005, R. 12, nr 2 (43), Supl., s. 52-61
6
Kalisz Stanisław, Kurowska Monika
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2005, R. 12, nr 2 (43), Supl., s. 62-71
7
Kłos Patrycja, Lampart-Szczapa Eleonora
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2005, R. 12, nr 2 (43), Supl., s. 72-79
8
Kopera Magdalena, Wolszakiewicz Marcin, Mitek Marta
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2005, R. 12, nr 2 (43), Supl., s. 80-88
9
Kowalczyk Dariusz, Baraniak Barbara
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2005, R. 12, nr 2 (43), Supl., s. 89-96
10
Kowalska Małgorzata, Gabryś Joanna, Żbikowska Anna, Kowalski Bolesław
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2005, R. 12, nr 2 (43), Supl., s. 97-113
11
Król Ewelina, Sobiech Maria, Krejpcio Zbigniew
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2005, R. 12, nr 2 (43), Supl., s. 114-120
12
Krupa Urszula, Soral-Śmietana Maria
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2005, R. 12, nr 2 (43), Supl., s. 121-132
13
Kycia Katarzyna
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2005, R. 12, nr 2 (43), Supl., s. 133-146
14
Niewczas Joanna, Szweda Dorota, Mitek Marta
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2005, R. 12, nr 2 (43), Supl., s. 147-155
15
Poszytek Karolina, Lenart Andrzej
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2005, R. 12, nr 2 (43), Supl., s. 156-163
16
Rajkowska Katarzyna, Kunicka Alina
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2005, R. 12, nr 2 (43), Supl., s. 164-173
17
Ruszkowska Millena, Ocieczek Aneta
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2005, R. 12, nr 2 (43), Supl., s. 174-183
18
Samotyja Urszula, Urbanowicz Aleksander
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2005, R. 12, nr 2 (43), Supl., s. 184-192
19
Sołowiej Bartosz, Gustaw Waldemar, Mleko Stanisław
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2005, R. 12, nr 2 (43), Supl., s. 193-202
20
Staniek Halina, Anioła Jacek, Czarnocińska Jolanta
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2005, R. 12, nr 2 (43), Supl., s. 203-209
21
Ścibisz Iwona, Mitek Marta
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2005, R. 12, nr 2 (43), Supl., s. 210-221
22
Le Thanh Joanna, Prochaska Krystyna, Lewandowicz Grażyna
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2005, R. 12, nr 2 (43), Supl., s. 222-234
23
Tworko Monika
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2005, R. 12, nr 2 (43), Supl., s. 235-244
24
Wachowiak Maria, Kiryluk Jan
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2005, R. 12, nr 2 (43), Supl., s. 245-252
25
Wachowicz Ingrid
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2005, R. 12, nr 2 (43), Supl., s. 253-264
26
Wirkowska Magdalena, Gabryś Joanna, Kowalski Bolesław
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2005, R. 12, nr 2 (43), Supl., s. 265-274
27
Zakrzewska Marta, Kowalska Jolanta
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2005, R. 12, nr 2 (43), Supl., s. 275-288
28
Zielińska Dorota
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2005, R. 12, nr 2 (43), Supl., s. 289-297
29
Żbikowska Anna, Kowalska Małgorzata, Marciniak-Łukasiak Katarzyna, Krygier Krzysztof
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2005, R. 12, nr 2 (43), Supl., s. 298-307
30
Kmiecik Dominik, Kobus Joanna
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2005, R. 12, nr 2 (43), Supl., s. 308-317
31
Fabisiak Anna, Li Sheng, Stawczyk Jan, Witrowa-Rajchert Dorota
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2005, R. 12, nr 2 (43), Supl., s. 318-327