BazEkon - Biblioteka Główna Uniwersytetu Ekonomicznego w Krakowie

BazEkon home page

Meny główne

Wszystkie wyniki spośród 16 dla zapytania:
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2014, R. 21, nr 4 (95) posortowane wg spisu treści
1
Sokołowska Barbara
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2014, R. 21, nr 4 (95), s. 5-17
2
Szot Iwona, Lipa Tomasz, Sosnowska Bożena
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2014, R. 21, nr 4 (95), s. 18-29
3
Kluszczyńska Dorota, Sowińska Wanda
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2014, R. 21, nr 4 (95), s. 30-42
4
Broniarz-Press Lubomira, Różański Jacek, Różańska Sylwia, Kmiecik Joanna
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2014, R. 21, nr 4 (95), s. 43-52
5
Rafalska Urszula K., Kamińska-Dwórznicka Anna
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2014, R. 21, nr 4 (95), s. 53-62
6
Chlebowska-Śmigiel Anna, Gniewosz Małgorzata, Wilczak Jacek, Kamola Dariusz
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2014, R. 21, nr 4 (95), s. 63-74
7
Mińkowski Karol, Kalinowski Artur, Krupska Anna
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2014, R. 21, nr 4 (95), s. 75-87
8
Janda Katarzyna, Markowska-Szczupak Agata, Morawski Antoni W.
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2014, R. 21, nr 4 (95), s. 88-96
9
Tomaszewska-Gras Jolanta
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2014, R. 21, nr 4 (95), s. 97-107
10
Litwińczuk Zygmunt, Kowal Monika, Barłowska Joanna
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2014, R. 21, nr 4 (95), s. 108-121
11
Chwastowska-Siwiecka Iwona, Kaliniewicz Joanna, Kondratowicz Jacek, Skiepko Natalia
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2014, R. 21, nr 4 (95), s. 122-135
12
Wajda Stanisław, Kondratowicz Jacek, Burczyk Ewa, Winarski Rafał
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2014, R. 21, nr 4 (95), s. 136-147
13
Szymański Piotr, Kołożyn-Krajewska Danuta
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2014, R. 21, nr 4 (95), s. 148-159
14
Libera Justyna, Dolatowski Zbigniew J.
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2014, R. 21, nr 4 (95), s. 160-172
15
Bagnowska Anna, Krala Lucjan, Nowak Agnieszka, Oracz Joanna
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2014, R. 21, nr 4 (95), s. 173-187
16
Grzesińska Wiesława, Tomaszewska Marzena, Bilska Beata, Trafiałek Joanna
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2014, R. 21, nr 4 (95), s. 188-200