Wszystkie wyniki spośród 16 dla zapytania:
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2014, R. 21, nr 4 (95) posortowane wg spisu treści
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2014, R. 21, nr 4 (95) posortowane wg spisu treści
1
|
Sokołowska Barbara
Alicyclobacillus - termofilne kwasolubne bakterie przetrwalnikujące - charakterystyka i występowanie
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2014, R. 21, nr 4 (95), s. 5-17
|
2
|
Szot Iwona, Lipa Tomasz, Sosnowska Bożena
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2014, R. 21, nr 4 (95), s. 18-29
|
3
|
Kluszczyńska Dorota, Sowińska Wanda
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2014, R. 21, nr 4 (95), s. 30-42
|
4
|
Broniarz-Press Lubomira, Różański Jacek, Różańska Sylwia, Kmiecik Joanna
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2014, R. 21, nr 4 (95), s. 43-52
|
5
|
Rafalska Urszula K., Kamińska-Dwórznicka Anna
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2014, R. 21, nr 4 (95), s. 53-62
|
6
|
Chlebowska-Śmigiel Anna, Gniewosz Małgorzata, Wilczak Jacek, Kamola Dariusz
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2014, R. 21, nr 4 (95), s. 63-74
|
7
|
Mińkowski Karol, Kalinowski Artur, Krupska Anna
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2014, R. 21, nr 4 (95), s. 75-87
|
8
|
Janda Katarzyna, Markowska-Szczupak Agata, Morawski Antoni W.
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2014, R. 21, nr 4 (95), s. 88-96
|
9
|
Tomaszewska-Gras Jolanta
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2014, R. 21, nr 4 (95), s. 97-107
|
10
|
Litwińczuk Zygmunt, Kowal Monika, Barłowska Joanna
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2014, R. 21, nr 4 (95), s. 108-121
|
11
|
Chwastowska-Siwiecka Iwona, Kaliniewicz Joanna, Kondratowicz Jacek, Skiepko Natalia
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2014, R. 21, nr 4 (95), s. 122-135
|
12
|
Wajda Stanisław, Kondratowicz Jacek, Burczyk Ewa, Winarski Rafał
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2014, R. 21, nr 4 (95), s. 136-147
|
13
|
Szymański Piotr, Kołożyn-Krajewska Danuta
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2014, R. 21, nr 4 (95), s. 148-159
|
14
|
Libera Justyna, Dolatowski Zbigniew J.
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2014, R. 21, nr 4 (95), s. 160-172
|
15
|
Bagnowska Anna, Krala Lucjan, Nowak Agnieszka, Oracz Joanna
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2014, R. 21, nr 4 (95), s. 173-187
|
16
|
Grzesińska Wiesława, Tomaszewska Marzena, Bilska Beata, Trafiałek Joanna
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2014, R. 21, nr 4 (95), s. 188-200
|