BazEkon - Biblioteka Główna Uniwersytetu Ekonomicznego w Krakowie

BazEkon home page

Meny główne

Wszystkie wyniki spośród 9 dla zapytania:
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2005, R. 12, nr 4 (45) posortowane wg spisu treści
1
Janiszewska Emilia, Witrowa-Rajchert Dorota
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2005, R. 12, nr 4 (45), s. 5-16
2
Brzozowski Bartosz, Bednarski Włodzimierz, Adamczak Marek
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2005, R. 12, nr 4 (45), s. 17-26
3
Szwajgier Dominik, Targoński Zdzisław
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2005, R. 12, nr 4 (45), s. 27-41
4
Hać-Szymańczuk Elżbieta, Mroczek Jan, Tworzydlak Sabina, Stolpe Bartosz
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2005, R. 12, nr 4 (45), s. 42-51
5
Cichosz Grażyna, Konopka Aneta, Zalecka Anna
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2005, R. 12, nr 4 (45), s. 52-61
6
Rzedzicki Zbigniew, Zarzycki Piotr
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2005, R. 12, nr 4 (45), s. 62-73
7
Korus Jarosław, Gibiński Marek, Achremowicz Bohdan
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2005, R. 12, nr 4 (45), s. 74-80
8
Korus Jarosław, Gumul Dorota, Achremowicz Bohdan
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2005, R. 12, nr 4 (45), s. 81-86
9
Domian Ewa
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2005, R. 12, nr 4 (45), s. 87-97