Wszystkie wyniki spośród 9 dla zapytania:
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2005, R. 12, nr 4 (45) posortowane wg spisu treści
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2005, R. 12, nr 4 (45) posortowane wg spisu treści
1
|
Janiszewska Emilia, Witrowa-Rajchert Dorota
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2005, R. 12, nr 4 (45), s. 5-16
|
2
|
Brzozowski Bartosz, Bednarski Włodzimierz, Adamczak Marek
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2005, R. 12, nr 4 (45), s. 17-26
|
3
|
Szwajgier Dominik, Targoński Zdzisław
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2005, R. 12, nr 4 (45), s. 27-41
|
4
|
Hać-Szymańczuk Elżbieta, Mroczek Jan, Tworzydlak Sabina, Stolpe Bartosz
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2005, R. 12, nr 4 (45), s. 42-51
|
5
|
Cichosz Grażyna, Konopka Aneta, Zalecka Anna
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2005, R. 12, nr 4 (45), s. 52-61
|
6
|
Rzedzicki Zbigniew, Zarzycki Piotr
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2005, R. 12, nr 4 (45), s. 62-73
|
7
|
Korus Jarosław, Gibiński Marek, Achremowicz Bohdan
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2005, R. 12, nr 4 (45), s. 74-80
|
8
|
Korus Jarosław, Gumul Dorota, Achremowicz Bohdan
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2005, R. 12, nr 4 (45), s. 81-86
|
9
|
Domian Ewa
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2005, R. 12, nr 4 (45), s. 87-97
|