Wszystkie wyniki spośród 16 dla zapytania:
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2005, R. 12, nr 4 (45), Supl. posortowane wg spisu treści
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2005, R. 12, nr 4 (45), Supl. posortowane wg spisu treści
1
|
Brzozowska Anna, Roszkowski Wojciech, Pietruszka Barbara, Kałuża Joanna
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2005, R. 12, nr 4 (45), Supl., s. 5-16
|
2
|
Żegota Henryk
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2005, R. 12, nr 4 (45), Supl., s. 17-29
|
3
|
Targoński Zdzisław, Stój Anna
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2005, R. 12, nr 4 (45), Supl., s. 30-40
|
4
|
Gumul Dorota, Korus Jarosław, Achremowicz Bohdan
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2005, R. 12, nr 4 (45), Supl., s. 41-48
|
5
|
Gibiński Marek, Gumul Dorota, Korus Jarosław
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2005, R. 12, nr 4 (45), Supl., s. 49-60
|
6
|
Gambuś Halina
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2005, R. 12, nr 4 (45), Supl., s. 61-74
|
7
|
Marzec Agata, Borowiec Małgorzata, Lewicki Piotr P.
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2005, R. 12, nr 4 (45), Supl., s. 75-85
|
8
|
Buczek Bronisław, Chwiałkowski Wojciech
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2005, R. 12, nr 4 (45), Supl., s. 85-99
|
9
|
Gustaw Waldemar, Sołowiej Bartosz, Mleko Stanisław
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2005, R. 12, nr 4 (45), Supl., s. 100-108
|
10
|
Kowalska Hanna
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2005, R. 12, nr 4 (45), Supl., s. 109-119
|
11
|
Kowalska Hanna, Domian Ewa, Janowicz Monika, Lenart Andrzej
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2005, R. 12, nr 4 (45), Supl., s. 120-131
|
12
|
Wieczorek Kinga, Osek Jacek
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2005, R. 12, nr 4 (45), Supl., s. 132-138
|
13
|
Friedrich Mariola, Sadowska Joanna, Sawicka Anna
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2005, R. 12, nr 4 (45), Supl., s. 139-150
|
14
|
Leszczyńska Teresa, Bieżanowska-Kopeć Renata
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2005, R. 12, nr 4 (45), Supl., s. 151-161
|
15
|
Leszczyńska Teresa, Bieżanowska-Kopeć Renata, Pysz Mirosław
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2005, R. 12, nr 4 (45), Supl., s. 162-176
|
16
|
Dandár Alexander, Cejpek Kamil, Vaculčíková Dagmar, Skoršepa Marek
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2005, R. 12, nr 4 (45), Supl., s. 177-188
|