BazEkon - Biblioteka Główna Uniwersytetu Ekonomicznego w Krakowie

BazEkon home page

Meny główne

Wszystkie wyniki spośród 16 dla zapytania:
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2005, R. 12, nr 4 (45), Supl. posortowane wg spisu treści
1
Brzozowska Anna, Roszkowski Wojciech, Pietruszka Barbara, Kałuża Joanna
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2005, R. 12, nr 4 (45), Supl., s. 5-16
2
Żegota Henryk
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2005, R. 12, nr 4 (45), Supl., s. 17-29
3
Targoński Zdzisław, Stój Anna
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2005, R. 12, nr 4 (45), Supl., s. 30-40
4
Gumul Dorota, Korus Jarosław, Achremowicz Bohdan
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2005, R. 12, nr 4 (45), Supl., s. 41-48
5
Gibiński Marek, Gumul Dorota, Korus Jarosław
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2005, R. 12, nr 4 (45), Supl., s. 49-60
6
Gambuś Halina
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2005, R. 12, nr 4 (45), Supl., s. 61-74
7
Marzec Agata, Borowiec Małgorzata, Lewicki Piotr P.
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2005, R. 12, nr 4 (45), Supl., s. 75-85
8
Buczek Bronisław, Chwiałkowski Wojciech
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2005, R. 12, nr 4 (45), Supl., s. 85-99
9
Gustaw Waldemar, Sołowiej Bartosz, Mleko Stanisław
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2005, R. 12, nr 4 (45), Supl., s. 100-108
10
Kowalska Hanna
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2005, R. 12, nr 4 (45), Supl., s. 109-119
11
Kowalska Hanna, Domian Ewa, Janowicz Monika, Lenart Andrzej
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2005, R. 12, nr 4 (45), Supl., s. 120-131
12
Wieczorek Kinga, Osek Jacek
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2005, R. 12, nr 4 (45), Supl., s. 132-138
13
Friedrich Mariola, Sadowska Joanna, Sawicka Anna
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2005, R. 12, nr 4 (45), Supl., s. 139-150
14
Leszczyńska Teresa, Bieżanowska-Kopeć Renata
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2005, R. 12, nr 4 (45), Supl., s. 151-161
15
Leszczyńska Teresa, Bieżanowska-Kopeć Renata, Pysz Mirosław
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2005, R. 12, nr 4 (45), Supl., s. 162-176
16
Dandár Alexander, Cejpek Kamil, Vaculčíková Dagmar, Skoršepa Marek
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2005, R. 12, nr 4 (45), Supl., s. 177-188