BazEkon - Biblioteka Główna Uniwersytetu Ekonomicznego w Krakowie

BazEkon home page

Meny główne

Wszystkie wyniki spośród 11 dla zapytania:
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2006, R. 13, nr 1 (46) posortowane wg spisu treści
1
Szwajgier Dominik, Targoński Zdzisław
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2006, R. 13, nr 1 (46), s. 5-20
2
Stachelska Alicja
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2006, R. 13, nr 1 (46), s. 21-29
3
Neumann Małgorzata, Goderska Kamila, Grajek Katarzyna, Grajek Włodzimierz
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2006, R. 13, nr 1 (46), s. 30-45
4
Olejnik Anna, Schmidt Marcin, Wojnarowska Katarzyna, Grajek Włodzimierz
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2006, R. 13, nr 1 (46), s. 46-57
5
Cichosz Grażyna, Szpendowski Jerzy, Cichosz Andrzej J., Kornacki Mariusz
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2006, R. 13, nr 1 (46), s. 58-65
6
Cichosz Grażyna, Kornacki Mariusz, Giczewska Marta, Konopka Aneta
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2006, R. 13, nr 1 (46), s. 66-73
7
Glibowski Paweł, Krępacka Anna
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2006, R. 13, nr 1 (46), s. 74-82
8
Kowalska Jolanta, Lenart Andrzej, Dobrowolska Justyna
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2006, R. 13, nr 1 (46), s. 83-90
9
Balcerek Maria, Szopa Józef St.
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2006, R. 13, nr 1 (46), s. 91-101
10
Pysz Paweł, Pisulewski Paweł M., Leszczyńska Teresa
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2006, R. 13, nr 1 (46), s. 102-116
11
Szydłowska Aleksandra, Czarniecka-Skubina Ewa
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2006, R. 13, nr 1 (46), s. 117-132