BazEkon - Biblioteka Główna Uniwersytetu Ekonomicznego w Krakowie

BazEkon home page

Meny główne

Wszystkie wyniki spośród 18 dla zapytania:
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2014, R. 21, nr 5 (96) posortowane wg spisu treści
1
Dobosz Anna, Sikora Marek, Krystyjan Magdalena
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2014, R. 21, nr 5 (96), s. 5-20
2
Jaworska Danuta, Przybylski Wiesław
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2014, R. 21, nr 5 (96), s. 21-35
3
Głód Dagmara, Adamczak Marek, Bednarski Włodzimierz
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2014, R. 21, nr 5 (96), s. 36-52
4
Litwińczuk Zygmunt, Florek Mariusz, Domaradzki Piotr, Żółkiewski Paweł
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2014, R. 21, nr 5 (96), s. 53-62
5
Szkucik Krzysztof, Gondek Michał, Bełkot Zbigniew, Kursa Krystyna
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2014, R. 21, nr 5 (96), s. 63-71
6
Tyburcy Andrzej, Ścibisz Iwona, Rostek Ewelina, Pasierbiewicz Anna, Florowski Tomasz
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2014, R. 21, nr 5 (96), s. 72-84
7
Gutkowska Krystyna, Jankowski Paweł, Sajdakowska Marta, Żakowska-Biemans Sylwia, Kowalczuk Iwona
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2014, R. 21, nr 5 (96), s. 85-100
8
Stanek Magdalena, Borejszo Zbigniew, Dąbrowski Janusz, Janicki Bogdan
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2014, R. 21, nr 5 (96), s. 101-110
9
Krzywiński Tomasz, Domiszewski Zdzisław, Tokarczyk Grzegorz, Bienkiewicz Grzegorz
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2014, R. 21, nr 5 (96), s. 111-123
10
Gujska Elżbieta, Czarnowska Marta, Michalak Joanna
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2014, R. 21, nr 5 (96), s. 124-133
11
Kowalik Jarosław, Łobacz Adriana, Adamczewski Kamil, Tarczyńska Anna S.
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2014, R. 21, nr 5 (96), s. 134-143
12
Dziuba Marta, Nałęcz Dorota, Dziuba Bartłomiej
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2014, R. 21, nr 5 (96), s. 144-154
13
Borczak Barbara, Sikora Elżbieta, Sikora Marek, Kapusta-Duch Joanna, Hrusavov Dimitar
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2014, R. 21, nr 5 (96), s. 155-167
14
Litwinek Dorota, Gambuś Halina, Zięć Gabriela, Gambuś Florian
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2014, R. 21, nr 5 (96), s. 168-182
15
Macierzyński Jakub, Buczek Maria, Zaweracz Wojciech, Król Bogusław
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2014, R. 21, nr 5 (96), s. 183-194
16
Broniarz-Press Lubomira, Różański Jacek, Różańska Sylwia
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2014, R. 21, nr 5 (96), s. 195-205
17
Dmowski Przemysław, Śmiechowska Maria, Sagan Elżbieta
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2014, R. 21, nr 5 (96), s. 206-216
18
Ošťádalová Martina, Tremlová Bohuslava, Straka Ivan, Bartl Pavel
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2014, R. 21, nr 5 (96), s. 217-227