BazEkon - Biblioteka Główna Uniwersytetu Ekonomicznego w Krakowie

BazEkon home page

Meny główne

Wszystkie wyniki spośród 28 dla zapytania:
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2006, R. 13, nr 1 (46), Supl. posortowane wg spisu treści
1
Białasiewicz Danuta, Majczyna Danuta, Królasik Joanna
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2006, R. 13, nr 1 (46), Supl., s. 11-24
2
Czarniecka-Skubina Ewa
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2006, R. 13, nr 1 (46), Supl., s. 25-34
3
Korzeniowska-Ginter Renata
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2006, R. 13, nr 1 (46), Supl., s. 35-43
4
Kowalska Hanna, Wyrozębska Magdalena
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2006, R. 13, nr 1 (46), Supl., s. 44-51
5
Kręgiel Dorota
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2006, R. 13, nr 1 (46), Supl., s. 52-58
6
Kulczak Małgorzata, Remiszewski Marian, Korbas Eugeniusz, Jeżewska Maria, Czajkowska Danuta
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2006, R. 13, nr 1 (46), Supl., s. 59-66
7
Marzec Agata, Lewicki Piotr P., Jakubczyk Ewa
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2006, R. 13, nr 1 (46), Supl., s. 67-72
8
Nowak Agnieszka
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2006, R. 13, nr 1 (46), Supl., s. 73-79
9
Ołtuszak-Walczak Elżbieta
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2006, R. 13, nr 1 (46), Supl., s. 80-85
10
Pasławska Agnieszka
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2006, R. 13, nr 1 (46), Supl., s. 86-92
11
Pasławska Agnieszka, Pełka Anna
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2006, R. 13, nr 1 (46), Supl., s. 93-99
12
Piasecka-Jóźwiak Katarzyna, Chabłowska Beata, Słowik Beata, Rozmierska Joanna, Stecka Krystyna M.
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2006, R. 13, nr 1 (46), Supl., s. 100-113
13
Pyryt Beata, Kolenda Halina
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2006, R. 13, nr 1 (46), Supl., s. 114-120
14
Rembiałkowska Ewa, Hallmann Ewelina, Adamczyk Monika, Lipowski Janusz, Jasińska Urszula, Owczarek Ludmiła
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2006, R. 13, nr 1 (46), Supl., s. 121-126
15
Remiszewski Marian, Przygoński Krzysztof, Kulczak Małgorzata, Jeżewska Maria
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2006, R. 13, nr 1 (46), Supl., s. 127-135
16
Rutkowska Jarosława, Jaworska Danuta
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2006, R. 13, nr 1 (46), Supl., s. 136-142
17
Sitkiewicz Iwona, Denoch Sylwia
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2006, R. 13, nr 1 (46), Supl., s. 143-151
18
Skąpska Sylwia, Sieliwanowicz Bogdan, Jasińska Urszula, Owczarek Ludmiła, Lipowski Janusz, Trzcińska Maria, Hałasińska Aurelia
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2006, R. 13, nr 1 (46), Supl., s. 152-160
19
Steinka Izabela
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2006, R. 13, nr 1 (46), Supl., s. 161-172
20
Steinka Izabela, Kukułowicz Anita
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2006, R. 13, nr 1 (46), Supl., s. 173-182
21
Świąder Katarzyna, Waszkiewicz-Robak Bożena
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2006, R. 13, nr 1 (46), Supl., s. 183-191
22
Świderski Franciszek, Waszkiewicz-Robak Bożena, Obiedziński Mieczysław W., Matias Dorota
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2006, R. 13, nr 1 (46), Supl., s. 192-200
23
Trafiałek Joanna, Kołożyn-Krajewska Danuta
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2006, R. 13, nr 1 (46), Supl., s. 201-213
24
Wroniak Małgorzata, Łukasik Daniela, Maszewska Magdalena
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2006, R. 13, nr 1 (46), Supl., s. 214-221
25
Zgórska Kazimiera, Czerko Zbigniew, Grudzińska Magdalena
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2006, R. 13, nr 1 (46), Supl., s. 222-228
26
Zgórska Kazimiera, Czerko Zbigniew, Grudzińska Magdalena
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2006, R. 13, nr 1 (46), Supl., s. 229-234
27
Zielińska Anna, Czapski Janusz
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2006, R. 13, nr 1 (46), Supl., s. 235-245
28
Żbikowska Anna, Krokocki Paweł, Krygier Krzysztof
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2006, R. 13, nr 1 (46), Supl., s. 246-252