Wszystkie wyniki spośród 28 dla zapytania:
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2006, R. 13, nr 1 (46), Supl. posortowane wg spisu treści
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2006, R. 13, nr 1 (46), Supl. posortowane wg spisu treści
1
|
Białasiewicz Danuta, Majczyna Danuta, Królasik Joanna
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2006, R. 13, nr 1 (46), Supl., s. 11-24
|
2
|
Czarniecka-Skubina Ewa
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2006, R. 13, nr 1 (46), Supl., s. 25-34
|
3
|
Korzeniowska-Ginter Renata
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2006, R. 13, nr 1 (46), Supl., s. 35-43
|
4
|
Kowalska Hanna, Wyrozębska Magdalena
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2006, R. 13, nr 1 (46), Supl., s. 44-51
|
5
|
Kręgiel Dorota
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2006, R. 13, nr 1 (46), Supl., s. 52-58
|
6
|
Kulczak Małgorzata, Remiszewski Marian, Korbas Eugeniusz, Jeżewska Maria, Czajkowska Danuta
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2006, R. 13, nr 1 (46), Supl., s. 59-66
|
7
|
Marzec Agata, Lewicki Piotr P., Jakubczyk Ewa
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2006, R. 13, nr 1 (46), Supl., s. 67-72
|
8
|
Nowak Agnieszka
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2006, R. 13, nr 1 (46), Supl., s. 73-79
|
9
|
Ołtuszak-Walczak Elżbieta
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2006, R. 13, nr 1 (46), Supl., s. 80-85
|
10
|
Pasławska Agnieszka
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2006, R. 13, nr 1 (46), Supl., s. 86-92
|
11
|
Pasławska Agnieszka, Pełka Anna
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2006, R. 13, nr 1 (46), Supl., s. 93-99
|
12
|
Piasecka-Jóźwiak Katarzyna, Chabłowska Beata, Słowik Beata, Rozmierska Joanna, Stecka Krystyna M.
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2006, R. 13, nr 1 (46), Supl., s. 100-113
|
13
|
Pyryt Beata, Kolenda Halina
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2006, R. 13, nr 1 (46), Supl., s. 114-120
|
14
|
Rembiałkowska Ewa, Hallmann Ewelina, Adamczyk Monika, Lipowski Janusz, Jasińska Urszula, Owczarek Ludmiła
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2006, R. 13, nr 1 (46), Supl., s. 121-126
|
15
|
Remiszewski Marian, Przygoński Krzysztof, Kulczak Małgorzata, Jeżewska Maria
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2006, R. 13, nr 1 (46), Supl., s. 127-135
|
16
|
Rutkowska Jarosława, Jaworska Danuta
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2006, R. 13, nr 1 (46), Supl., s. 136-142
|
17
|
Sitkiewicz Iwona, Denoch Sylwia
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2006, R. 13, nr 1 (46), Supl., s. 143-151
|
18
|
Skąpska Sylwia, Sieliwanowicz Bogdan, Jasińska Urszula, Owczarek Ludmiła, Lipowski Janusz, Trzcińska Maria, Hałasińska Aurelia
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2006, R. 13, nr 1 (46), Supl., s. 152-160
|
19
|
Steinka Izabela
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2006, R. 13, nr 1 (46), Supl., s. 161-172
|
20
|
Steinka Izabela, Kukułowicz Anita
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2006, R. 13, nr 1 (46), Supl., s. 173-182
|
21
|
Świąder Katarzyna, Waszkiewicz-Robak Bożena
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2006, R. 13, nr 1 (46), Supl., s. 183-191
|
22
|
Świderski Franciszek, Waszkiewicz-Robak Bożena, Obiedziński Mieczysław W., Matias Dorota
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2006, R. 13, nr 1 (46), Supl., s. 192-200
|
23
|
Trafiałek Joanna, Kołożyn-Krajewska Danuta
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2006, R. 13, nr 1 (46), Supl., s. 201-213
|
24
|
Wroniak Małgorzata, Łukasik Daniela, Maszewska Magdalena
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2006, R. 13, nr 1 (46), Supl., s. 214-221
|
25
|
Zgórska Kazimiera, Czerko Zbigniew, Grudzińska Magdalena
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2006, R. 13, nr 1 (46), Supl., s. 222-228
|
26
|
Zgórska Kazimiera, Czerko Zbigniew, Grudzińska Magdalena
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2006, R. 13, nr 1 (46), Supl., s. 229-234
|
27
|
Zielińska Anna, Czapski Janusz
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2006, R. 13, nr 1 (46), Supl., s. 235-245
|
28
|
Żbikowska Anna, Krokocki Paweł, Krygier Krzysztof
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2006, R. 13, nr 1 (46), Supl., s. 246-252
|