BazEkon - Biblioteka Główna Uniwersytetu Ekonomicznego w Krakowie

BazEkon home page

Meny główne

Wszystkie wyniki spośród 16 dla zapytania:
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2011, R. 18, nr 4 (77) posortowane wg spisu treści
1
Krasnowska Grażyna, Sikora Tadeusz
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2011, R. 18, nr 4 (77), s. 5-23
2
Piątkowska Ewa, Kopeć Aneta, Leszczyńska Teresa
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2011, R. 18, nr 4 (77), s. 24-35
3
Kołodziej Barbara, Drożdżal Katarzyna
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2011, R. 18, nr 4 (77), s. 36-44
4
Kamińska-Kiszka Ewelina, Wit Łukasz, Sibirna Larysa, Sibirny Vladimir, Gonchar Mykhailo
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2011, R. 18, nr 4 (77), s. 45-56
5
Kowalska Jolanta, Majewska Ewa, Lenart Andrzej
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2011, R. 18, nr 4 (77), s. 57-65
6
Galus Sabina, Lenart Andrzej
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2011, R. 18, nr 4 (77), s. 66-73
7
Król Jolanta, Brodziak Aneta, Litwińczuk Anna
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2011, R. 18, nr 4 (77), s. 74-83
8
Kowalska Małgorzata, Żbikowska Anna, Górecka Agnieszka
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2011, R. 18, nr 4 (77), s. 84-93
9
Wajda Stanisław, Burczyk Ewa, Winarski Rafał, Daszkiewicz Tomasz
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2011, R. 18, nr 4 (77), s. 94-102
10
Zając Marzena, Midura Aneta, Palka Krystyna, Węsierska Ewelina, Krzysztoforski Krzysztof
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2011, R. 18, nr 4 (77), s. 103-116
11
Domaradzki Piotr, Skałecki Piotr, Florek Mariusz, Litwińczuk Anna
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2011, R. 18, nr 4 (77), s. 117-126
12
Macura Ryszard, Michalczyk Magdalena, Banaś Joanna
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2011, R. 18, nr 4 (77), s. 127-137
13
Semeriak Karolina, Jarmoluk Andrzej
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2011, R. 18, nr 4 (77), s. 138-150
14
Mazur Kamila, Kołodziej Kazimierz, Kołodziejski Wiktor
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2011, R. 18, nr 4 (77), s. 151-159
15
Kapturowska Agata, Stolarzewicz Izabela, Chmielewska Izabela, Białecka-Florjańczyk Ewa
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2011, R. 18, nr 4 (77), s. 160-171
16
Maćkiw Elżbieta, Rzewuska Katarzyna, Tomczuk Katarzyna, Izak Dariusz, Stoś Katarzyna
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2011, R. 18, nr 4 (77), s. 172-178