Wszystkie wyniki spośród 16 dla zapytania:
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2011, R. 18, nr 3 (76) posortowane wg spisu treści
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2011, R. 18, nr 3 (76) posortowane wg spisu treści
1
|
Kopeć Aneta, Nowacka Estera, Piątkowska Ewa, Leszczyńska Teresa
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2011, R. 18, nr 3 (76), s. 5-14
|
2
|
Słowianek Marta, Leszczyńska Joanna
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2011, R. 18, nr 3 (76), s. 15-28
|
3
|
Borawska Justyna, Bednarski Włodzimierz, Gołębiewska Joanna
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2011, R. 18, nr 3 (76), s. 29-39
|
4
|
Kowalski Stanisław, Lukasiewicz Marcin, Juszczak Lesław, Sikora Marek
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2011, R. 18, nr 3 (76), s. 40-52
|
5
|
Le Thanh-Blicharz Joanna, Lubiewski Zbyszko, Voelkel Ewa, Lewandowicz Grażyna
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2011, R. 18, nr 3 (76), s. 53-65
|
6
|
Pisulewska Elżbieta, Tobiasz-Salach Renata, Witkowicz Robert, Cieślik Ewa, Bobrecka-Jamro Dorota
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2011, R. 18, nr 3 (76), s. 66-77
|
7
|
Kucharska Alicja Z., Sokół-Łętowska Anna, Piórecki Narcyz
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2011, R. 18, nr 3 (76), s. 78-89
|
8
|
Plust Dominika, Czerniejewska-Surma Barbara, Domiszewski Zdzisław, Bienkiewicz Grzegorz, Subda Robert, Wesołowski Tomasz
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2011, R. 18, nr 3 (76), s. 90-97
|
9
|
Bonczar Genowefa, Wszołek Monika, Walczycka Maria, Żebrowska Aneta, Maciejowski Krzysztof
Wpływ wybranych czynników na aktywność wody i jakość mikrobiologiczną miękkich serów z mleka owczego
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2011, R. 18, nr 3 (76), s. 98-108
|
10
|
Daszkiewicz Tomasz, Wajda Stanisław, Winarski Rafał, Koba-Kowalczyk Milena, Kubiak Dorota
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2011, R. 18, nr 3 (76), s. 109-119
|
11
|
Kubiak Mariusz S., Polak Marcin, Siekierko Urszula
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2011, R. 18, nr 3 (76), s. 120-129
|
12
|
Młynek Krzysztof
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2011, R. 18, nr 3 (76), s. 130-142
|
13
|
Kondratowicz Jacek, Chwastowska-Siwiecka Iwona, Burczyk Ewa, Piekarska Joanna, Kułdo Żaneta
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2011, R. 18, nr 3 (76), s. 143-152
|
14
|
Daszkiewicz Tomasz, Gugołek Andrzej, Janiszewski Paweł, Chwastowska-Siwiecka Iwona, Kubiak Dorota
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2011, R. 18, nr 3 (76), s. 153-161
|
15
|
Łuczyńska Joanna, Tońska Elzbieta, Borejszo Zbigniew
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2011, R. 18, nr 3 (76), s. 162-172
|
16
|
Duliński Robert, Starzyńska-Janiszewska Anna
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2011, R. 18, nr 3 (76), s. 173-185
|