Wszystkie wyniki spośród 12 dla zapytania:
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2006, R. 13, nr 2 (47) posortowane wg spisu treści
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2006, R. 13, nr 2 (47) posortowane wg spisu treści
1
|
Tyszkiewicz Stanisław
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2006, R. 13, nr 2 (47), s. 5-16
|
2
|
Stachowiak Barbara, Czarnecki Zbigniew
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2006, R. 13, nr 2 (47), s. 17-28
|
3
|
Baraniak Barbara M., Szymanowska Urszula
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2006, R. 13, nr 2 (47), s. 29-45
|
4
|
Wroniak Małgorzata, Kwiatkowska Monika, Krygier Krzysztof
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2006, R. 13, nr 2 (47), s. 46-58
|
5
|
Reps Arnold, Wachowska Maria, Wiśniewska Krystyna
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2006, R. 13, nr 2 (47), s. 59-68
|
6
|
Pietrzyk Sławomir, Fortuna Teresa, Sowa Magdalena
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2006, R. 13, nr 2 (47), s. 69-81
|
7
|
Bieżanowska-Kopeć Renata, Pisulewski Paweł M., Polaszczyk Szymon
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2006, R. 13, nr 2 (47), s. 82-92
|
8
|
Bieżanowska-Kopeć Renata, Franczyk Bogdan, Pisulewski Magdalena, Polaszczyk Szymon
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2006, R. 13, nr 2 (47), s. 93-101
|
9
|
Korus Jarosław, Gumul Dorota, Gibiński Marek
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2006, R. 13, nr 2 (47), s. 102-111
|
10
|
Wojtowicz Agnieszka, Baltyn Paulina
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2006, R. 13, nr 2 (47), s. 112-123
|
11
|
Karolini-Skaradzińska Zofia, Subda Hanna
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2006, R. 13, nr 2 (47), s. 124-132
|
12
|
Nowak Marek, Trziszka Tadeusz
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2006, R. 13, nr 2 (47), s. 133-141
|