BazEkon - Biblioteka Główna Uniwersytetu Ekonomicznego w Krakowie

BazEkon home page

Meny główne

Wszystkie wyniki spośród 12 dla zapytania:
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2006, R. 13, nr 2 (47) posortowane wg spisu treści
1
Tyszkiewicz Stanisław
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2006, R. 13, nr 2 (47), s. 5-16
2
Stachowiak Barbara, Czarnecki Zbigniew
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2006, R. 13, nr 2 (47), s. 17-28
3
Baraniak Barbara M., Szymanowska Urszula
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2006, R. 13, nr 2 (47), s. 29-45
4
Wroniak Małgorzata, Kwiatkowska Monika, Krygier Krzysztof
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2006, R. 13, nr 2 (47), s. 46-58
5
Reps Arnold, Wachowska Maria, Wiśniewska Krystyna
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2006, R. 13, nr 2 (47), s. 59-68
6
Pietrzyk Sławomir, Fortuna Teresa, Sowa Magdalena
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2006, R. 13, nr 2 (47), s. 69-81
7
Bieżanowska-Kopeć Renata, Pisulewski Paweł M., Polaszczyk Szymon
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2006, R. 13, nr 2 (47), s. 82-92
8
Bieżanowska-Kopeć Renata, Franczyk Bogdan, Pisulewski Magdalena, Polaszczyk Szymon
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2006, R. 13, nr 2 (47), s. 93-101
9
Korus Jarosław, Gumul Dorota, Gibiński Marek
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2006, R. 13, nr 2 (47), s. 102-111
10
Wojtowicz Agnieszka, Baltyn Paulina
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2006, R. 13, nr 2 (47), s. 112-123
11
Karolini-Skaradzińska Zofia, Subda Hanna
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2006, R. 13, nr 2 (47), s. 124-132
12
Nowak Marek, Trziszka Tadeusz
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2006, R. 13, nr 2 (47), s. 133-141