BazEkon - Biblioteka Główna Uniwersytetu Ekonomicznego w Krakowie

BazEkon home page

Meny główne

Wszystkie wyniki spośród 15 dla zapytania:
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2011, R. 18, nr 1 (74) posortowane wg spisu treści
1
Sikora Marek, Adamczyk Greta, Krystyjan Magdalena
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2011, R. 18, nr 1 (74), s. 5-14
2
Bonczar Genowefa, Chrzanowska Kaja, Maciejowski Krzysztof, Walczycka Maria
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2011, R. 18, nr 1 (74), s. 15-27
3
Rutkowska Jarosława, Adamska Agata, Białek Małgorzata
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2011, R. 18, nr 1 (74), s. 28-38
4
Siminska Ewa, Borys Bronisław, Bernacka Henryka
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2011, R. 18, nr 1 (74), s. 39-51
5
Żywica Ryszard, Charzyńska Dorota G., Banach Joanna K.
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2011, R. 18, nr 1 (74), s. 52-67
6
Pietrzak Dorota, Trejda Ewa, Ziarno Małgorzata
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2011, R. 18, nr 1 (74), s. 68-78
7
Biesiada-Drzazga Barbara, Socha Stanisław, Janocha Alicja, Banaszkiewicz Teresa, Koncerewicz Adam
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2011, R. 18, nr 1 (74), s. 79-86
8
Narwojsz Agnieszka, Borowska Eulalia J.
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2011, R. 18, nr 1 (74), s. 87-98
9
Ścibisz Iwona, Gasik Andrzej, Mitek Marta, Cendrowski Andrzej
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2011, R. 18, nr 1 (74), s. 99-111
10
Marszałek Krystian, Mitek Marta, Skąpska Sylwia
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2011, R. 18, nr 1 (74), s. 112-123
11
Kasprzak Małgorzata, Rzedzicki Zbigniew, Sykut-Domańska Emilia
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2011, R. 18, nr 1 (74), s. 124-139
12
Dłużewska Elżbieta, Florowska Anna, Jasiorska Ewelina
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2011, R. 18, nr 1 (74), s. 140-151
13
Miecznikowski Antoni, Lenart Andrzej
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2011, R. 18, nr 1 (74), s. 152-164
14
Walaszczyk Ewa, Podgórski Waldemar, Marzec Dominik
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2011, R. 18, nr 1 (74), s. 165-172
15
Krasnowska Grażyna, Salejda Anna M.
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2011, R. 18, nr 1 (74), s. 173-189