Wszystkie wyniki spośród 15 dla zapytania:
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2011, R. 18, nr 1 (74) posortowane wg spisu treści
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2011, R. 18, nr 1 (74) posortowane wg spisu treści
1
|
Sikora Marek, Adamczyk Greta, Krystyjan Magdalena
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2011, R. 18, nr 1 (74), s. 5-14
|
2
|
Bonczar Genowefa, Chrzanowska Kaja, Maciejowski Krzysztof, Walczycka Maria
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2011, R. 18, nr 1 (74), s. 15-27
|
3
|
Rutkowska Jarosława, Adamska Agata, Białek Małgorzata
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2011, R. 18, nr 1 (74), s. 28-38
|
4
|
Siminska Ewa, Borys Bronisław, Bernacka Henryka
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2011, R. 18, nr 1 (74), s. 39-51
|
5
|
Żywica Ryszard, Charzyńska Dorota G., Banach Joanna K.
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2011, R. 18, nr 1 (74), s. 52-67
|
6
|
Pietrzak Dorota, Trejda Ewa, Ziarno Małgorzata
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2011, R. 18, nr 1 (74), s. 68-78
|
7
|
Biesiada-Drzazga Barbara, Socha Stanisław, Janocha Alicja, Banaszkiewicz Teresa, Koncerewicz Adam
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2011, R. 18, nr 1 (74), s. 79-86
|
8
|
Narwojsz Agnieszka, Borowska Eulalia J.
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2011, R. 18, nr 1 (74), s. 87-98
|
9
|
Ścibisz Iwona, Gasik Andrzej, Mitek Marta, Cendrowski Andrzej
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2011, R. 18, nr 1 (74), s. 99-111
|
10
|
Marszałek Krystian, Mitek Marta, Skąpska Sylwia
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2011, R. 18, nr 1 (74), s. 112-123
|
11
|
Kasprzak Małgorzata, Rzedzicki Zbigniew, Sykut-Domańska Emilia
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2011, R. 18, nr 1 (74), s. 124-139
|
12
|
Dłużewska Elżbieta, Florowska Anna, Jasiorska Ewelina
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2011, R. 18, nr 1 (74), s. 140-151
|
13
|
Miecznikowski Antoni, Lenart Andrzej
Charakterystyka preparatów bakterii fermentacji mlekowej utrwalonych metodą suszenia fluidyzacyjnego
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2011, R. 18, nr 1 (74), s. 152-164
|
14
|
Walaszczyk Ewa, Podgórski Waldemar, Marzec Dominik
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2011, R. 18, nr 1 (74), s. 165-172
|
15
|
Krasnowska Grażyna, Salejda Anna M.
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2011, R. 18, nr 1 (74), s. 173-189
|