BazEkon - Biblioteka Główna Uniwersytetu Ekonomicznego w Krakowie

BazEkon home page

Meny główne

Wszystkie wyniki spośród 12 dla zapytania:
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2010, R. 17, nr 1 (68) posortowane wg spisu treści
1
Duliński Robert
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2010, R. 17, nr 1 (68), s. 5-19
2
Bieżanowska-Kopeć Renata, Liszka Paulina, Surma-Zadora Magdalena, Pisulewski Paweł M.
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2010, R. 17, nr 1 (68), s. 20-29
3
Perucka Irena, Materska Małgorzata, Jachacz Luiza
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2010, R. 17, nr 1 (68), s. 30-39
4
Nawirska-Olszańska Agnieszka, Kucharska Alicja Z., Sokół-Łętowska Anna, Biesiada Anita
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2010, R. 17, nr 1 (68), s. 40-48
5
Kotlarska Michalina, Pietrzak-Fiećko Renata, Smoczyński Stefan S., Borejszo Zbigniew
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2010, R. 17, nr 1 (68), s. 49-57
6
Szymański Emil, Szpendowski Jerzy, Żywica Ryszard, Banach Joanna K.
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2010, R. 17, nr 1 (68), s. 58-70
7
Bienkiewicz Grzegorz, Domiszewski Zdzisław, Plust Dominika, Czerniejewska-Surma Barbara
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2010, R. 17, nr 1 (68), s. 71-79
8
Palka Krystyna, Migdał Władysław, Wojtysiak Dorota, Natonek-Wiśniewska Małgorzata, Dudkiewicz Agnieszka, Muzyczka Kamil, Wantuch Marcin, Bauerek Edyta
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2010, R. 17, nr 1 (68), s. 80-92
9
Wójcik Krzysztof, Sobczak Małgorzata, Żochowska-Kujawska Joanna, Zieliński Karol
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2010, R. 17, nr 1 (68), s. 93-104
10
Mikołajczyk Anita
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2010, R. 17, nr 1 (68), s. 105-113
11
Nowak Marek, Trziszka Tadeusz
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2010, R. 17, nr 1 (68), s. 114 - 120
12
Jakubowska Dominika, Radzymińska Monika, Smoczyński Stefan S.
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2010, R. 17, nr 1 (68), s. 123-129