Wszystkie wyniki spośród 12 dla zapytania:
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2010, R. 17, nr 1 (68) posortowane wg spisu treści
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2010, R. 17, nr 1 (68) posortowane wg spisu treści
1
|
Duliński Robert
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2010, R. 17, nr 1 (68), s. 5-19
|
2
|
Bieżanowska-Kopeć Renata, Liszka Paulina, Surma-Zadora Magdalena, Pisulewski Paweł M.
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2010, R. 17, nr 1 (68), s. 20-29
|
3
|
Perucka Irena, Materska Małgorzata, Jachacz Luiza
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2010, R. 17, nr 1 (68), s. 30-39
|
4
|
Nawirska-Olszańska Agnieszka, Kucharska Alicja Z., Sokół-Łętowska Anna, Biesiada Anita
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2010, R. 17, nr 1 (68), s. 40-48
|
5
|
Kotlarska Michalina, Pietrzak-Fiećko Renata, Smoczyński Stefan S., Borejszo Zbigniew
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2010, R. 17, nr 1 (68), s. 49-57
|
6
|
Szymański Emil, Szpendowski Jerzy, Żywica Ryszard, Banach Joanna K.
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2010, R. 17, nr 1 (68), s. 58-70
|
7
|
Bienkiewicz Grzegorz, Domiszewski Zdzisław, Plust Dominika, Czerniejewska-Surma Barbara
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2010, R. 17, nr 1 (68), s. 71-79
|
8
|
Palka Krystyna, Migdał Władysław, Wojtysiak Dorota, Natonek-Wiśniewska Małgorzata, Dudkiewicz Agnieszka, Muzyczka Kamil, Wantuch Marcin, Bauerek Edyta
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2010, R. 17, nr 1 (68), s. 80-92
|
9
|
Wójcik Krzysztof, Sobczak Małgorzata, Żochowska-Kujawska Joanna, Zieliński Karol
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2010, R. 17, nr 1 (68), s. 93-104
|
10
|
Mikołajczyk Anita
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2010, R. 17, nr 1 (68), s. 105-113
|
11
|
Nowak Marek, Trziszka Tadeusz
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2010, R. 17, nr 1 (68), s. 114 - 120
|
12
|
Jakubowska Dominika, Radzymińska Monika, Smoczyński Stefan S.
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2010, R. 17, nr 1 (68), s. 123-129
|