BazEkon - Biblioteka Główna Uniwersytetu Ekonomicznego w Krakowie

BazEkon home page

Meny główne

Wszystkie wyniki spośród 29 dla zapytania:
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2006, R. 13, nr 2 (47), Supl. posortowane wg spisu treści
1
Adamczyk Monika, Rembiałkowska Ewa, Wasiak-Zys Grażyna
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2006, R. 13, nr 2 (47), Supl., s. 11-19
2
Bojarska Justyna E., Czaplicki Sylwester, Zarecka Katarzyna, Zadernowski Ryszard
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2006, R. 13, nr 2 (47), Supl., s. 20-27
3
Bryś Joanna, Wirkowska Magdalena, Kowalski Bolesław
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2006, R. 13, nr 2 (47), Supl., s. 28-35
4
Bzducha Anna, Obiedziński Mieczysław W.
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2006, R. 13, nr 2 (47), Supl., s. 36-47
5
Ciecierska Marta, Obiedziński Mieczysław W.
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2006, R. 13, nr 2 (47), Supl., s. 48-55
6
Ciurzyńska Agnieszka, Lenart Andrzej
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2006, R. 13, nr 2 (47), Supl., s. 56-66
7
Grzelak Katarzyna
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2006, R. 13, nr 2 (47), Supl., s. 67-75
8
Jarych-Szyszka Monika
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2006, R. 13, nr 2 (47), Supl., s. 76-84
9
Jasińska Iwona, Kołodziejczyk Piotr, Michniewicz Jan
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2006, R. 13, nr 2 (47), Supl., s. 85-92
10
Kalisz Stanisław, Wolniak Michał
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2006, R. 13, nr 2 (47), Supl., s. 93-100
11
Kamińska Anna, Lewicki Piotr P.
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2006, R. 13, nr 2 (47), Supl., s. 101-107
12
Kobus Joanna, Kmiecik Dominik
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2006, R. 13, nr 2 (47), Supl., s. 108-115
13
Kopera Magdalena, Mitek Marta
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2006, R. 13, nr 2 (47), Supl., s. 116-123
14
Kosmala Monika, Kołodziejczyk Krzysztof
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2006, R. 13, nr 2 (47), Supl., s. 124-134
15
Kowalska Hanna
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2006, R. 13, nr 2 (47), Supl., s. 135-142
16
Kowalska Małgorzata, Górecka Agnieszka, Śmiechowski Krzysztof, Krygier Krzysztof
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2006, R. 13, nr 2 (47), Supl., s. 143-152
17
Kraszewska Joanna, Wzorek Wiesław, Wojtasik Iwona
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2006, R. 13, nr 2 (47), Supl., s. 153-161
18
Król Ewelina, Staniek Halina, Przybylska Alina, Krejpcio Zbigniew, Olejnik Danuta
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2006, R. 13, nr 2 (47), Supl., s. 162-170
19
Krupa Tomasz, Tomala Kazimierz
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2006, R. 13, nr 2 (47), Supl., s. 171-181
20
Kuligowski Maciej, Nowak Jacek
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2006, R. 13, nr 2 (47), Supl., s. 182-189
21
Majewska Ewa, Białecka-Florjańczyk Ewa, Sułowska Kinga
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2006, R. 13, nr 2 (47), Supl., s. 190-197
22
Maksimowicz Katarzyna, Grodzka Kinga, Krygier Krzysztof
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2006, R. 13, nr 2 (47), Supl., s. 198-205
23
Marciniak-Łukasiak Katarzyna, Żbikowska Anna, Krygier Krzysztof
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2006, R. 13, nr 2 (47), Supl., s. 206-215
24
Markiewicz Lidia, Biedrzycka Elżbieta, Bielecka Elżbieta
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2006, R. 13, nr 2 (47), Supl., s. 216-222
25
Marzec Agata, Gondek Ewa
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2006, R. 13, nr 2 (47), Supl., s. 223-230
26
Michalczyk Magdalena, Nowaczek Kamila
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2006, R. 13, nr 2 (47), Supl., s. 231-237
27
Niewczas Joanna, Kamionowska Małgorzata, Mitek Marta
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2006, R. 13, nr 2 (47), Supl., s. 238-245
28
Olborska Katarzyna, Lewicki Piotr P.
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2006, R. 13, nr 2 (47), Supl., s. 246-254
29
Pluta Antoni, Fasske Anna, Kielak Jarosław
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2006, R. 13, nr 2 (47), Supl., s. 255-261