Wszystkie wyniki spośród 29 dla zapytania:
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2006, R. 13, nr 2 (47), Supl. posortowane wg spisu treści
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2006, R. 13, nr 2 (47), Supl. posortowane wg spisu treści
1
|
Adamczyk Monika, Rembiałkowska Ewa, Wasiak-Zys Grażyna
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2006, R. 13, nr 2 (47), Supl., s. 11-19
|
2
|
Bojarska Justyna E., Czaplicki Sylwester, Zarecka Katarzyna, Zadernowski Ryszard
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2006, R. 13, nr 2 (47), Supl., s. 20-27
|
3
|
Bryś Joanna, Wirkowska Magdalena, Kowalski Bolesław
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2006, R. 13, nr 2 (47), Supl., s. 28-35
|
4
|
Bzducha Anna, Obiedziński Mieczysław W.
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2006, R. 13, nr 2 (47), Supl., s. 36-47
|
5
|
Ciecierska Marta, Obiedziński Mieczysław W.
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2006, R. 13, nr 2 (47), Supl., s. 48-55
|
6
|
Ciurzyńska Agnieszka, Lenart Andrzej
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2006, R. 13, nr 2 (47), Supl., s. 56-66
|
7
|
Grzelak Katarzyna
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2006, R. 13, nr 2 (47), Supl., s. 67-75
|
8
|
Jarych-Szyszka Monika
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2006, R. 13, nr 2 (47), Supl., s. 76-84
|
9
|
Jasińska Iwona, Kołodziejczyk Piotr, Michniewicz Jan
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2006, R. 13, nr 2 (47), Supl., s. 85-92
|
10
|
Kalisz Stanisław, Wolniak Michał
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2006, R. 13, nr 2 (47), Supl., s. 93-100
|
11
|
Kamińska Anna, Lewicki Piotr P.
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2006, R. 13, nr 2 (47), Supl., s. 101-107
|
12
|
Kobus Joanna, Kmiecik Dominik
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2006, R. 13, nr 2 (47), Supl., s. 108-115
|
13
|
Kopera Magdalena, Mitek Marta
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2006, R. 13, nr 2 (47), Supl., s. 116-123
|
14
|
Kosmala Monika, Kołodziejczyk Krzysztof
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2006, R. 13, nr 2 (47), Supl., s. 124-134
|
15
|
Kowalska Hanna
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2006, R. 13, nr 2 (47), Supl., s. 135-142
|
16
|
Kowalska Małgorzata, Górecka Agnieszka, Śmiechowski Krzysztof, Krygier Krzysztof
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2006, R. 13, nr 2 (47), Supl., s. 143-152
|
17
|
Kraszewska Joanna, Wzorek Wiesław, Wojtasik Iwona
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2006, R. 13, nr 2 (47), Supl., s. 153-161
|
18
|
Król Ewelina, Staniek Halina, Przybylska Alina, Krejpcio Zbigniew, Olejnik Danuta
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2006, R. 13, nr 2 (47), Supl., s. 162-170
|
19
|
Krupa Tomasz, Tomala Kazimierz
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2006, R. 13, nr 2 (47), Supl., s. 171-181
|
20
|
Kuligowski Maciej, Nowak Jacek
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2006, R. 13, nr 2 (47), Supl., s. 182-189
|
21
|
Majewska Ewa, Białecka-Florjańczyk Ewa, Sułowska Kinga
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2006, R. 13, nr 2 (47), Supl., s. 190-197
|
22
|
Maksimowicz Katarzyna, Grodzka Kinga, Krygier Krzysztof
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2006, R. 13, nr 2 (47), Supl., s. 198-205
|
23
|
Marciniak-Łukasiak Katarzyna, Żbikowska Anna, Krygier Krzysztof
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2006, R. 13, nr 2 (47), Supl., s. 206-215
|
24
|
Markiewicz Lidia, Biedrzycka Elżbieta, Bielecka Elżbieta
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2006, R. 13, nr 2 (47), Supl., s. 216-222
|
25
|
Marzec Agata, Gondek Ewa
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2006, R. 13, nr 2 (47), Supl., s. 223-230
|
26
|
Michalczyk Magdalena, Nowaczek Kamila
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2006, R. 13, nr 2 (47), Supl., s. 231-237
|
27
|
Niewczas Joanna, Kamionowska Małgorzata, Mitek Marta
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2006, R. 13, nr 2 (47), Supl., s. 238-245
|
28
|
Olborska Katarzyna, Lewicki Piotr P.
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2006, R. 13, nr 2 (47), Supl., s. 246-254
|
29
|
Pluta Antoni, Fasske Anna, Kielak Jarosław
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2006, R. 13, nr 2 (47), Supl., s. 255-261
|