BazEkon - Biblioteka Główna Uniwersytetu Ekonomicznego w Krakowie

BazEkon home page

Meny główne

Wszystkie wyniki spośród 16 dla zapytania:
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2014, R. 21, nr 6 (97) posortowane wg spisu treści
1
Jeżewska-Zychowicz Marzena
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2014, R. 21, nr 6 (97), s. 5-17
2
Onacik-Gür Sylwia, Żbikowska Anna, Marciniak-Łukasiak Katarzyna
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2014, R. 21, nr 6 (97), s. 18-28
3
Michalska Anna, Łysiak Grzegorz
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2014, R. 21, nr 6 (97), s. 29-38
4
Nałęcz Dorota, Pagur Justyna, Szerszunowicz Iwona
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2014, R. 21, nr 6 (97), s. 39-49
5
Zarzycki Piotr, Kasprzak Małgorzata, Rzedzicki Zbigniew, Sobota Aldona, Sykut-Domańska Emilia
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2014, R. 21, nr 6 (97), s. 50-66
6
Brzozowska Ewelina, Gałązka-Czarnecka Ilona, Krala Lucjan
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2014, R. 21, nr 6 (97), s. 67-80
7
Kleiber Tomasz, Szablewski Tomasz, Stuper-Szablewska Kinga, Cegielska-Radziejewska Renata
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2014, R. 21, nr 6 (97), s. 81-91
8
Czajkowska Anna, Gajewska Magdalena, Bartodziejska Beata
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2014, R. 21, nr 6 (97), s. 92-101
9
Lisiak Dariusz, Grześkowiak Eugeniusz, Janiszewski Piotr, Borzuta Karol, Pepliński Benedykt, Wajszczuk Karol
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2014, R. 21, nr 6 (97), s. 102-112
10
Borzuta Karol, Borys Bronisław, Lisiak Dariusz, Grześkowiak Eugenia, Janiszewski Piotr, Powałowski Krzysztof, Lisiak Beata
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2014, R. 21, nr 6 (97), s. 113-124
11
Parol Jarosław, Pietrzak-Fiećko Renata, Smoczyński Stefan S.
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2014, R. 21, nr 6 (97), s. 125-137
12
Trziszka Tadeusz, Łukaszewicz Ewa, Bobak Łukasz, Kowalczyk Artur, Adamski Marek, Dobrzański Zbigniew
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2014, R. 21, nr 6 (97), s. 138-149
13
Szymandera-Buszka Krystyna, Waszkowiak Katarzyna
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2014, R. 21, nr 6 (97), s. 150-158
14
Kramek Karolina, Glibowski Paweł
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2014, R. 21, nr 6 (97), s. 159-169
15
Klewicka Elżbieta, Śliżewska Katarzyna, Nowak Adriana
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2014, R. 21, nr 6 (97), s. 170-181
16
Kikut-Ligaj Dariusz
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2014, R. 21, nr 6 (97), s. 182-196