Wszystkie wyniki spośród 16 dla zapytania:
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2014, R. 21, nr 6 (97) posortowane wg spisu treści
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2014, R. 21, nr 6 (97) posortowane wg spisu treści
1
|
Jeżewska-Zychowicz Marzena
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2014, R. 21, nr 6 (97), s. 5-17
|
2
|
Onacik-Gür Sylwia, Żbikowska Anna, Marciniak-Łukasiak Katarzyna
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2014, R. 21, nr 6 (97), s. 18-28
|
3
|
Michalska Anna, Łysiak Grzegorz
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2014, R. 21, nr 6 (97), s. 29-38
|
4
|
Nałęcz Dorota, Pagur Justyna, Szerszunowicz Iwona
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2014, R. 21, nr 6 (97), s. 39-49
|
5
|
Zarzycki Piotr, Kasprzak Małgorzata, Rzedzicki Zbigniew, Sobota Aldona, Sykut-Domańska Emilia
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2014, R. 21, nr 6 (97), s. 50-66
|
6
|
Brzozowska Ewelina, Gałązka-Czarnecka Ilona, Krala Lucjan
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2014, R. 21, nr 6 (97), s. 67-80
|
7
|
Kleiber Tomasz, Szablewski Tomasz, Stuper-Szablewska Kinga, Cegielska-Radziejewska Renata
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2014, R. 21, nr 6 (97), s. 81-91
|
8
|
Czajkowska Anna, Gajewska Magdalena, Bartodziejska Beata
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2014, R. 21, nr 6 (97), s. 92-101
|
9
|
Lisiak Dariusz, Grześkowiak Eugeniusz, Janiszewski Piotr, Borzuta Karol, Pepliński Benedykt, Wajszczuk Karol
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2014, R. 21, nr 6 (97), s. 102-112
|
10
|
Borzuta Karol, Borys Bronisław, Lisiak Dariusz, Grześkowiak Eugenia, Janiszewski Piotr, Powałowski Krzysztof, Lisiak Beata
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2014, R. 21, nr 6 (97), s. 113-124
|
11
|
Parol Jarosław, Pietrzak-Fiećko Renata, Smoczyński Stefan S.
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2014, R. 21, nr 6 (97), s. 125-137
|
12
|
Trziszka Tadeusz, Łukaszewicz Ewa, Bobak Łukasz, Kowalczyk Artur, Adamski Marek, Dobrzański Zbigniew
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2014, R. 21, nr 6 (97), s. 138-149
|
13
|
Szymandera-Buszka Krystyna, Waszkowiak Katarzyna
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2014, R. 21, nr 6 (97), s. 150-158
|
14
|
Kramek Karolina, Glibowski Paweł
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2014, R. 21, nr 6 (97), s. 159-169
|
15
|
Klewicka Elżbieta, Śliżewska Katarzyna, Nowak Adriana
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2014, R. 21, nr 6 (97), s. 170-181
|
16
|
Kikut-Ligaj Dariusz
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2014, R. 21, nr 6 (97), s. 182-196
|