Wszystkie wyniki spośród 12 dla zapytania:
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2010, R. 17, nr 2 (69) posortowane wg spisu treści
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2010, R. 17, nr 2 (69) posortowane wg spisu treści
1
|
Malinowska-Pańczyk Edyta, Kołodziejska Ilona
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2010, R. 17, nr 2 (69), s. 5-15
|
2
|
Pietrzak Dorota
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2010, R. 17, nr 2 (69), s. 16-28
|
3
|
Żochowska-Kujawska Joanna, Lachowicz Kazimierz, Sobczak Małgorzata, Gajowiecki Leszek, Kotowicz Marek, Żych Arkadiusz, Oryl Barbara
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2010, R. 17, nr 2 (69), s. 29-39
|
4
|
Horoszewicz Elżbieta, Pieniak-Lendzion Krystyna, Niedziółka Roman
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2010, R. 17, nr 2 (69), s. 40-45
|
5
|
Dmytrów Izabela, Mituniewicz-Małek Anna, Dmytrów Izabela
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2010, R. 17, nr 2 (69), s. 46-61
|
6
|
Szpendowski Jerzy, Szymański Emil, Staniewski Bogusław, Bohdziewicz Krzysztof
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2010, R. 17, nr 2 (69), s. 62-75
|
7
|
Topolska Kinga, Cieślik Ewa, Bodzioch Angelika, Grzych-Tuleja Elżbieta
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2010, R. 17, nr 2 (69), s. 76-84
|
8
|
Pająk Paulina, Fortuna Teresa
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2010, R. 17, nr 2 (69), s. 85-94
|
9
|
Nawirska-Olszańska Agnieszka, Kucharska Alicja Z., Sokół-Łętowska Anna
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2010, R. 17, nr 2 (69), s. 95-103
|
10
|
Borycka Bożena
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2010, R. 17, nr 2 (69), s. 104-108
|
11
|
Przetaczek-Rożnowska Izabela, Fortuna Teresa
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2010, R. 17, nr 2 (69), s. 111-131
|
12
|
Radzymińska Monika, Jakubowska Dominika, Smoczyński Stefan S.
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2010, R. 17, nr 2 (69), s. 132-139
|