BazEkon - Biblioteka Główna Uniwersytetu Ekonomicznego w Krakowie

BazEkon home page

Meny główne

Wszystkie wyniki spośród 12 dla zapytania:
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2010, R. 17, nr 2 (69) posortowane wg spisu treści
1
Malinowska-Pańczyk Edyta, Kołodziejska Ilona
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2010, R. 17, nr 2 (69), s. 5-15
2
Pietrzak Dorota
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2010, R. 17, nr 2 (69), s. 16-28
3
Żochowska-Kujawska Joanna, Lachowicz Kazimierz, Sobczak Małgorzata, Gajowiecki Leszek, Kotowicz Marek, Żych Arkadiusz, Oryl Barbara
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2010, R. 17, nr 2 (69), s. 29-39
4
Horoszewicz Elżbieta, Pieniak-Lendzion Krystyna, Niedziółka Roman
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2010, R. 17, nr 2 (69), s. 40-45
5
Dmytrów Izabela, Mituniewicz-Małek Anna, Dmytrów Izabela
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2010, R. 17, nr 2 (69), s. 46-61
6
Szpendowski Jerzy, Szymański Emil, Staniewski Bogusław, Bohdziewicz Krzysztof
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2010, R. 17, nr 2 (69), s. 62-75
7
Topolska Kinga, Cieślik Ewa, Bodzioch Angelika, Grzych-Tuleja Elżbieta
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2010, R. 17, nr 2 (69), s. 76-84
8
Pająk Paulina, Fortuna Teresa
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2010, R. 17, nr 2 (69), s. 85-94
9
Nawirska-Olszańska Agnieszka, Kucharska Alicja Z., Sokół-Łętowska Anna
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2010, R. 17, nr 2 (69), s. 95-103
10
Borycka Bożena
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2010, R. 17, nr 2 (69), s. 104-108
11
Przetaczek-Rożnowska Izabela, Fortuna Teresa
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2010, R. 17, nr 2 (69), s. 111-131
12
Radzymińska Monika, Jakubowska Dominika, Smoczyński Stefan S.
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2010, R. 17, nr 2 (69), s. 132-139