BazEkon - Biblioteka Główna Uniwersytetu Ekonomicznego w Krakowie

BazEkon home page

Meny główne

Wszystkie wyniki spośród 12 dla zapytania:
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2010, R. 17, nr 4 (71) posortowane wg spisu treści
1
Nowak Adriana, Śliżewska Katarzyna, Libudzisz Zdzisława
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2010, R. 17, nr 4 (71), s. 5-19
2
Nowak Adriana, Śliżewska Katarzyna, Libudzisz Zdzisława, Socha Jerzy
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2010, R. 17, nr 4 (71), s. 20-36
3
Szpendowski Jerzy, Staniewski Bogusław, Bohdziewicz Krzysztof, Siemianowski Krzysztof, Szymański Emil
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2010, R. 17, nr 4 (71), s. 37-49
4
Domaradzki Piotr, Skałecki Piotr, Florek Mariusz, Litwińczuk Zygmunt
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2010, R. 17, nr 4 (71), s. 50-62
5
Grela Eugeniusz R., Pisarski Ryszard, Kowalczuk-Vasilev Edyta, Rudnicka Agata
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2010, R. 17, nr 4 (71), s. 63-72
6
Jaśkiewicz Teresa, Sagan Agnieszka, Masłowski Andrzej
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2010, R. 17, nr 4 (71), s. 73-80
7
Klimczak Elżbieta, Król Bogusław
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2010, R. 17, nr 4 (71), s. 81-94
8
Kucharska Alicja Z., Kowalczyk Katarzyna, Nawirska-Olszańska Agnieszka, Sokół-Łętowska Anna
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2010, R. 17, nr 4 (71), s. 95-106
9
Sperkowska Beata, Bazylak Grzegorz
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2010, R. 17, nr 4 (71), s. 107-121
10
Wójcik-Stopczyńska Barbara, Jakowienko Paulina, Jadczak Dorota
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2010, R. 17, nr 4 (71), s. 122-131
11
Bieżanowska-Kopeć Renata, Leszczyńska Teresa, Kopeć Aneta
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2010, R. 17, nr 4 (71), s. 132-140
12
Babicz-Zielińska Ewa, Jeżewska-Zychowicz Marzena, Laskowski Wacław
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2010, R. 17, nr 4 (71), s. 141-153