BazEkon - Biblioteka Główna Uniwersytetu Ekonomicznego w Krakowie

BazEkon home page

Meny główne

Wszystkie wyniki spośród 18 dla zapytania:
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2010, R. 17, nr 5 (72) posortowane wg spisu treści
1
Wociór Anna, Złotkowska Dagmara, Kostyra Henryk, Kostyra Elżbieta
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2010, R. 17, nr 5 (72), s. 5-16
2
Kośmider Alicja, Czaczyk Katarzyna
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2010, R. 17, nr 5 (72), s. 17-31
3
Martyn Agnieszka, Targoński Zdzisław
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2010, R. 17, nr 5 (72), s. 33-44
4
Kalisz Stanisław, Ścibisz Iwona
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2010, R. 17, nr 5 (72), s. 45-55
5
Ścibisz Iwona, Kalisz Stanisław, Mitek Marta
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2010, R. 17, nr 5 (72), s. 56-66
6
Kowalczyk Dariusz, Pikula Ewa
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2010, R. 17, nr 5 (72), s. 67-76
7
Niewczas Joanna, Mitek Marta
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2010, R. 17, nr 5 (72), s. 77-84
8
Kurzawska Agata, Górecka Danuta, Piasecka-Kwiatkowska Dorota, Dziedzic Krzysztof
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2010, R. 17, nr 5 (72), s. 85-92
9
Żmijewski Mirosław
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2010, R. 17, nr 5 (72), s. 93-103
10
Wolska Paulina, Ceglińska Alicja, Dubicka Aleksandra
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2010, R. 17, nr 5 (72), s. 104-111
11
Sielicka Maria, Pachołek Bogdan, Zagórska Anna
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2010, R. 17, nr 5 (72), s. 112-122
12
Zaręba Dorota
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2010, R. 17, nr 5 (72), s. 123-135
13
Aljewicz Marek, Cichosz Grażyna, Kowalska Marika
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2010, R. 17, nr 5 (72), s. 136-145
14
Pokora Marta, Niedbalska Joanna, Szołtysik Marek
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2010, R. 17, nr 5 (72), s. 146-158
15
Chmiel Marta, Dadasiewicz Krzysztof, Słowiński Mirosław
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2010, R. 17, nr 5 (72), s. 159-166
16
Neffe Katarzyna, Kołożyn-Krajewska Danuta
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2010, R. 17, nr 5 (72), s. 167-177
17
Durkalec-Michalski Krzysztof, Suliburska Joanna M., Krejpcio Zbigniew, Bogdański Paweł
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2010, R. 17, nr 5 (72), s. 178-190
18
Żary-Sikorska Ewa, Juskiewicz Jerzy
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2010, R. 17, nr 5 (72), s. 191-199