Wszystkie wyniki spośród 18 dla zapytania:
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2010, R. 17, nr 5 (72) posortowane wg spisu treści
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2010, R. 17, nr 5 (72) posortowane wg spisu treści
1
|
Wociór Anna, Złotkowska Dagmara, Kostyra Henryk, Kostyra Elżbieta
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2010, R. 17, nr 5 (72), s. 5-16
|
2
|
Kośmider Alicja, Czaczyk Katarzyna
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2010, R. 17, nr 5 (72), s. 17-31
|
3
|
Martyn Agnieszka, Targoński Zdzisław
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2010, R. 17, nr 5 (72), s. 33-44
|
4
|
Kalisz Stanisław, Ścibisz Iwona
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2010, R. 17, nr 5 (72), s. 45-55
|
5
|
Ścibisz Iwona, Kalisz Stanisław, Mitek Marta
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2010, R. 17, nr 5 (72), s. 56-66
|
6
|
Kowalczyk Dariusz, Pikula Ewa
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2010, R. 17, nr 5 (72), s. 67-76
|
7
|
Niewczas Joanna, Mitek Marta
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2010, R. 17, nr 5 (72), s. 77-84
|
8
|
Kurzawska Agata, Górecka Danuta, Piasecka-Kwiatkowska Dorota, Dziedzic Krzysztof
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2010, R. 17, nr 5 (72), s. 85-92
|
9
|
Żmijewski Mirosław
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2010, R. 17, nr 5 (72), s. 93-103
|
10
|
Wolska Paulina, Ceglińska Alicja, Dubicka Aleksandra
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2010, R. 17, nr 5 (72), s. 104-111
|
11
|
Sielicka Maria, Pachołek Bogdan, Zagórska Anna
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2010, R. 17, nr 5 (72), s. 112-122
|
12
|
Zaręba Dorota
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2010, R. 17, nr 5 (72), s. 123-135
|
13
|
Aljewicz Marek, Cichosz Grażyna, Kowalska Marika
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2010, R. 17, nr 5 (72), s. 136-145
|
14
|
Pokora Marta, Niedbalska Joanna, Szołtysik Marek
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2010, R. 17, nr 5 (72), s. 146-158
|
15
|
Chmiel Marta, Dadasiewicz Krzysztof, Słowiński Mirosław
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2010, R. 17, nr 5 (72), s. 159-166
|
16
|
Neffe Katarzyna, Kołożyn-Krajewska Danuta
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2010, R. 17, nr 5 (72), s. 167-177
|
17
|
Durkalec-Michalski Krzysztof, Suliburska Joanna M., Krejpcio Zbigniew, Bogdański Paweł
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2010, R. 17, nr 5 (72), s. 178-190
|
18
|
Żary-Sikorska Ewa, Juskiewicz Jerzy
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2010, R. 17, nr 5 (72), s. 191-199
|